|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה - הכנסה פאסיבית מאדסנס!
יש ברשותי 2 אתרי נישה בחו״ל עם תוכן איכותי וקידום בגוגל, האתרים מרוויחים בחודש בממוצע 150 דולר ומעלה (ז״א אולי יותר אבל בהתחייבות לא פחות) הנישות מאוד חזקות (קליק באדסנס לפעמים מגיע גם ל100₪ !!!)
הוצאות חודשיות 60 דולר לאתר ז״א סכ״ה הכנסה פאסיבית של 90 דולר לאתר.. ל2 האתרים יש היסטורית רווחים באדסנס והכל תקין חוקי והכי חשוב באוטומציה ז״א אתם לא צריכים לעשות כלום מלבד לממן הוצאות (60דולר בחודש עבור טראפיק ותוכן) אופציה מושלמת למי שרוצה לבנות הכנסה פאסיבית מהבית. - לבעלי חשבון אדסנס - לרציניים בלבד. דורש 4500₪ עבור שני האתרים כל העלויות הקמה וקידום הראשוניות עלי. - נמכר כי אני חייב כסף כרגע למיזם חדש. אבל בעקרון זו הכנסה פאסיבית יציבה וקבועה. - מי שרציני אוכל לספק עוד אתרים וגם לדבר על מחיר. כמובן למי שיש ידע בתחום יכול להגדיל את הרווחים להכניס הצעות אפילייט וכ׳ כרגע המודל העסקי זה אדסנס והרווחים בהתחייבות. קישור ישלח לרציניים בלבד. תודה. Last edited by Roni10; 15-07-16 at 14:51.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
האם האתרים האלו נבנו על ידיך וכל התוכן וכדומה?
כי ראיתי ב- Fiver שירות דומה לזה ב 100$ הם בונים לך אתר נישה ומבטיחים לך להחזיר את ההוצאות בחודש הראשון והחל מהחודש השני אתה משלם להם איזשהו סכום סמלי והם דואגים להכניס טראפיק ולגרום לך להרוויח (יותר מההוצאה כמובן) אתרי נישה זו דרך טובה להרוויח מאדסנס אבל צריך באמת טראפיק טוב שלא יגרום לחסימה בסוף. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה לא מדויק.. אני דורש לאתר 2250₪ הנטו שהאתר מרוויח בחודש הוא 100 דולר וטיפה יותר.. סכ״ה אני דורש רווחים של חצי שנה ולא שנה כמו שמקובל. ואתה משלם כל חודש מהרווחים שלך על טראפיק ותוכן ככה שעש לך התחייבות (החזר כספי) במידה ומשהו לא כשורה.. שוב כמו שאמרתי זה באמת מציאה אני מוכר כי אני צריך כסף למיזם חדש אחרת לא מפריע לי שהם ״סתם״ יהיו באינטרנט ..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|