|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
מעצב אתרים ? fireStyle.net פותח את שעריו בפנייך !
שלום לכולם,
אתר הורדת העיצובים באמצעות משלוח הודעת SMS, fireStyle.net מחפש אותך ! אם אתה מעצב שרוצה להיות חלק מצוות מעצבי האתר, כל מה שנותר לך לעשות הוא למלא את הטופס הבא : http://uptime.co.il/firestyle.php כמו כן, ברצוני לאחל שפע ברכות למעצב הראשון שהצטרף לצוות fireStyle.net , יוני YMWD.net . שבת שלום, אורי.
# 3 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
אתה יכול לפרט קצת יותר?
כמו למשל מה יצא למעצב? ![]()
# 4 | |
|
ציטוט:
על כל הורדת עיצוב הוא יקבל את הסכום שמגיע לו על כך. פרטים יותר מדוייקים המעצבים שיעברו יקבלו, ואז הם יחליטו אם להמשיך הלאה או לא.
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ככה ישלחו יותר . מה אתה מצפה שמישהו ימלא הכל .. ואז תגיד לו "שקל על כל הורדה" ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
|
ציטוט:
ז"א בין 5.25 ש"ח לבין 5.85 ש"ח. כמובן שאני לוקח חלק מהסכום הזה בגין התשתית. כמה ? שאלה טובה. אני יכול להבטיח שאני לא לוקח יותר ממה שהמעצב מקבל.
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לכל המעצבים שכבר שנים מחפשים לקוח .. קפצו על זה |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
|
ציטוט:
כאן אין לקוח שיושב על הזנב של המעצבים ומבקש מהם לשנות פה, ולשנות פה. הלקוחות הם אנשים שיכולים לשנות בעצמם את העיצוב ומתאימים את העיצוב לעצמם -> בעצמם. גם אם אתה מעצב מדי פעם עיצובים לאימונים או לכל דבר אחר, אתה יכול לפרסם אותם ולהרוויח מהם כסף בטוח. מעצב - אני מחכה לך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|