|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מבצע ל-24 שעות הקרובות בלבד: לייקים ישראלים לפייסבוק
טוב, לאחר שמצאתי פה אחלה של לקוחות לעבודות המאמרים,
כעת אני רוצה למצוא כמה לקוחות להתמחות השנייה שלי - יצירת לייקים ישראלים, אמיתיים (ללא כל שימוש בסקריפט או תוכנה) לעמודי הפייסבוק שלכם. הלייקים עצמם מושגים בשיטה ייחודית (אותה אני לא יכול לחשוף כמובן, על מנת שלא ישתמשו בה אחרים וייקחו ממני פרנסה). בגדול, היא השיטה הכי נקייה שנתקלתי בה עד היום להשגת הלייקים עם הסיכויים הנמוכים ביותר לחסימת העמוד על ידי פייסבוק. עבדתי עם כמה וכמה לקוחות על כמויות ענק בעבר והדפים מעולם לא נחסמו. ברעיון הכללי, השיטה מנתבת טראפיק גדול ללייקים, מה שמגדיל גם את הסיכויים שהמלייקקים ימשיכו ויתעניינו בקבוצה שלכם גם לאחר עשיית הלייק, ולא יברחו ממנה ברגע שיתבצע הפרסום הראשון. בדרך כלל העלויות שלי הן 200 ש"ח ל-1,000 לייקים כשההזמנות מתחילת החל מ-10,000 לייקים בלבד - כיוון שאני מעוניין למצוא לקוחות חדשים בתחום, אני מציע מבצע חד פעמי שתקף אך ורק ל-24 השעות הראשונות מרגע פרסום המודעה או לשני הלקוחות הראשונים שפונים וסוגרים את העסקה: עלות של 120 ש"ח בלבד ל-1,000 לייקים החל בהזמנה מינימלית של 5,000 לייקים! כמובן שכעוסק פטור אני מספק קבלות עבור העבודה והכל נעשה בצורה מסודרת, כדין וכחוק. מהרו לפנות כי אני בטוח שאמצא את הלקוחות תוך כמה שעות בלבד (המודעה פורסמה בכמה וכמה מקומות שופעים בלקוחות פוטנציאליים). לפניות - פרטי יצירת הקשר הבאים: פלאפון: 0502-054126 סקייפ: KadarYair אמייל: kadaryair@gmail.com פייסבוק: Yair Kadary אם אתם מתעצלים בלבד, או רוצים פרטים נוספים: הודעה פרטית פה בפורום. המשך ערב מצוין ונעים, יאיר. ![]() Last edited by Maroon 5; 12-01-14 at 21:17.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|