|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] מתכנת ומעצב למערכת רכישה באינטרנט
שלום!
אני מחפש מתכנת ומעצב ברמה טובה למערכת קניית מוצרים באינטרנט, לדוגמא האתר http://www.zol4u.co.il/ אשמח לקבל פרטים כגון גיל, במה ההתמחות (מתכנת\מעצב או שניהם) וכמה זמן אתם מתעסקים בתחום, כמובן לצרף תיק עבודות והמלצות במידה ויש + הצעת מחיר. לרציניים בלבד ולכאלה שיש להם זמן! תודה ויום טוב. Last edited by KVM; 07-01-14 at 18:51.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
לילה טוב,
שמי גל בן 24, אני גרפיקאי מעל לשבע שנים, ברזומה שלי עבודות בארץ ובעולם כולל עיצוב חנויות וירטואליות, האתר שלי הוא www.NatureStudio.co.il לגבי הצעת המחיר אוכל לתת לך רק לאחר קבלת אפיון עבודה, פרטי התקשרות בחתימה.
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אחי צור קשר slava@8us.co.il ושלח לך את כל המידע ..אני מעצב אבל יש כיוון לעבודה קומפלקט
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אני צריך הצעות ממכם אין לי משהו קומפלט אפיון... אני צריך מוחות צעירים תוססים ומקצועיים שיבנו לי חנות וירטואלית מעוצבת וחדשית, נוחה נעימה לעין, נתתי את דוגמת zol4u כדי שפחות או יותר תבינו על מה מדובר,
מי שיש לו אפיון להציע לי מבחינת עיצוב \ תכנות, שישלח לי בבקשה למייל: work2find@gmail.com איזה אפיון הוא מציע לי וביחד נמצא אולי עוד רעיונות חשוב לי שזה יהיה מישהו עם ניסיון בתחום של חנויות וירטואליות ושידע מה להכניס שם. תודה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|