|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שירות חדש, מהפכני ובלעדי עבור מי שמעוניין לשווק מוצרים או שירותים!
אחת הדרכים היעילות והנבונות ביותר לצורך שיווק מוצר או שירות (בין אם פיזי ובין אם וירטואלי) היא חשיפה שלהם דרך האינטרנט. במידה ותדעו היכן לפרסם (קבוצות פייסבוק רלוונטיות, פורומים או בלוגים בנושא המוצר או לפחות עם דמיון מסוים לנושא המוצר) - תוכלו לגשת ישירות לקהל היעד שלכם כמו גם לחשוף אותם ישירות אל השירותים שלכם.
דוגמה חיה לכך, היא פורום זה לכשעצמו - מכירת לייקים בפייסבוק, מכירת אתרים, עוקבים לאינסטגרם, שירותי קידום אתרים, כתיבת תוכן ועוד אלו רק חלק מזערי מסוג המוצרים להם אתם מקבלים פלטפורמה חופשית וחינמית לפרסם בה. עם זאת, לא כל מודעה שתעלו היא כזו שבאמת תצליח למשוך קהל קונים פוטנציאלי לפנות אליכם וישנה חשיבות עליונה ואף קריטית לאופן בו תפנו אל הקונים הפוטנציאליים בחשיפתם הראשונה. על מנת להצליח לשווק את המוצר או השירות שלכם היטב, עליכם לנסח מודעה מסוגננת, מושקעת, לא ארוכה מדי, לא קצרה מדי, לא כבדה מדי ולא פזרנית או ילדותית. עדיף שתהיה מרעננת ומושכת לקריאה, וחשוב מכול - תגרום לאנשים לרצות להזמין מכם את המוצר או השירות, או לכל הפחות להרים אליכם את הטלפון. תוכלו לפרסם מיליוני מודעות לא מושקעות ולקבל כמה פונים בודדים (תוך שאתם מאבדים אט אט את הפאסון והתדמית שלכם), בעוד שבעת פרסום מודעה אחת מוצלחת באמת תוכלו לחסוך מכם את הזמן, לעשות רושם ראשוני מוצלח והכי חשוב - לקבל הרבה יותר פניות. אני מציע עבורכם שירות חדשני, מהפכני וכזה שלא נראה עוד באף מקום אחר - ניסוח מודעה מסוגננת, מלאה בדמיון, הומור ושנינות. מודעה הנכתבת בביטחון עצמי שהקורא עצמו יוכל לחוש בו בעת הקריאה. סגנון הכתיבה מותאם בדיוק לסגנון האנשים הפוטנציאליים שירצו לרכוש מכם, כך שיוכלו להתחבר אל הטקסט. ומעל הכול, הטקסט מלא במשפטים מורכבים שרק אדם עם ניסיון בפסיכולוגיה בתחום המרקטינג, כמו גם כזה אשר יכול ללמוד את השוק המבוקש ולהכתיב עבורו את סגנון הכתיבה - יוכל להרכיב עבורכם. במקרה, יש באמתחתי גם לא מעט ניסיון בתחום הכתיבה (6 שנים ארוכות ומתישות באמתחתי). לצורך המחשה עם דוגמה ממשית - אביא לכם דוגמה מהמגרש הביתי שלי. כאחד הנדרש לשווק "מוצרים וירטואליים" בדמות מאמרים, תוכן שיווקי ועוד - אני דואג לפרסם אחת לכמה זמן מודעות המציגות את השירותים שאני מציע (בין השאר גם בפורום הספציפי הזה). בעוד שעד היום לא ייחסתי חשיבות עליונה לכמות המידע שאני מכניס למודעה, מידת ההשקעה בכתיבתו והתמקדות יחסית שטחית במתן פרטי יצירת קשר, מחירים וכד' - השגתי כמות מזערית של לקוחות מן המודעות הללו לאורך שנים, הרי שלאחרונה (למעשה, אתמול בלילה) - החלטתי להוריד את הכפפה ולהשתמש בכישורי הכתיבה שלי לצורך בניית מודעה מושקעת באמת (אותה ניתן לראות בקישור הבא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=105777) משך הזמן שהמודעה קיימת הוא לא יותר מאשר כמה שעות בודדות - לפי נתוני המערכת צפו במודעה כ-80 אנשים בקירוב. במשך 6 שעות הערות של היום (המודעה נכתבה אתמול בלילה), קבלתי לא פחות מ-8 פניות שונות! משמע, 10% מהקוראים לא רק שהחליט לסיים את הטקסט הארוך שנכתב במודעה, אלא גם החליט להרים את הטלפון (כשאינני מאפשר ליצור קשר בשום דרך אחרת - דוא"ל, או הודעה פרטית, מה שמן הסתם גם הוריד את כמות הפניות). מתוך אותן 8 פניות, סגרתי כבר כ-3 לקוחות לטווח זמן ארוך. 3 הודיעו לי שישקלו את הנושא ויחזרו אליי בהמשך ו-2 החליטו לוותר. לצורך השוואה, במשך מספר השנים שאני גולש פה באתר ואחרי לפחות 30-40 מודעות שפרסמתי, לא קבלתי יותר מ-20 שיחות טלפון בסך הכללי! נכון, המודעה ארוכה מהרגיל וייתכן והפסדתי לפחות 20% מהקוראים עוד לפני שהתחילו לקרוא, אבל אותם 80% שכן קראו - פנו אליי באחוזים הרבה הרבה יותר גבוהים והסיכוי לסגור איתם עסקה לאחר מכן גדל גם הוא עשרות מונים. לכאורה, אתם בטח אומרים - הנה, אני מסודר. את המוצר שלי הצלחתי למכור ובגדול, הסתדרתי עם לקוחות - אז מה לעזאזל אני רוצה מכם? גם אני חשבתי כמוכם, עד שישבתי לי על אסלת השירותים (ואין צורך לפרט מעבר לכך, אך דעו לכם ששם נהגים הרעיונות הגדולים באמת) והבנתי שיש פה משהו הרבה יותר גדול מעוד כמה לקוחות שאכתוב להם מאמרים וארוויח מהם כמה אלפי שקלים. מדובר פה ביכולת משמעותית שתוכל לסייע לאלפי בעלי אתרים / בעלי מקצוע או כל מי שמעוניין להציע שירות או מוצר לקהל היעד שלו להצליח למכור ולקבל אין ספור פניות. מרגע זה הבנתי שהשירות הזה יכול להצליח בענק. אני מציע אותו עבורכם במחירי היכרות בשל חדשנותו (מחירים יינתנו אך ורק לפונים, ולא בגלל שהם יקרים - אלא כדי לגרום לכם לפנות אליי ![]() רוצים לשמוע עוד? מתעניינים במחירים ועלויות? רוצים לסגור כבר עסקה ולא יכולים לחכות? מחכה להתחיל כבר לעבוד אתכם! לפניות - טלפון: 0502054126, אימייל: yair.knowledge@gmail.com Last edited by Maroon 5; 25-11-13 at 13:35.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|