|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה - אתר הכרויות לבני נוער
אני החלטתי שאני מעוניין למכור את האתר שלי
זה אתר הכרויות לבני נוער בגילאי 13 ~ 18 http://www.israpals.com/ האתר משווק בגוגל במקום הראשון כנסו שנייה לגוגל ותכתבו: "הכרויות לנוער" "הכרויות לבני נוער" "אתר הכרויות לנוער" פרסום שני תראו את האתר שלי יש שהם קהילה ענקית ומערכת יחודית והאתר הזה עם פוטנציאל ענק אני נאלץ למכור אותו כי אני צריך את הכסף לפרויקט אחר, באתר יש אלפיי בני נוער מכל הארץ, אפשרות לקיר ציבורי מערכת מתקדמת ביותר ותומכת עברית קניית האתר נעשת באמצעות חתימה על חוזה והמחיר שלו 2800$ שזה יותא בערך 10 אלף שקל וזה מחיר סופי מי שמעוניין: naorush2009@walla.com skype: naorbsk |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
במליות הכרויות לנוער, הכרויות לבני נוער, אתר הכרויות לנוער יש לזה פוטנציאל עצום, בעל עסק מספיק חכם שיראה בזה כמשהוא יקנה את זה גם ביותר יקר אפילו. ותאמין לי אני בתחום המחשבים יותר מ6 שנים. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מעסקים קודמים שלי עם הבנאדם, הבנאדם לא אמין. בנוסף לכך המחירים מופקעים.
יתרה מזאת, האתר הוא ישראלי ובעברית והדומיין בכלל עולמי, העיצוב חובבני, התיכנות, הקידוד, והאתר ממש לא קריא ונוח. אומנם זה לא פורום שמתאים לביקורות, אבל אני מציע לך לחשוב פעמיים על המחירים שאתה מביא ועל השירותים שאתה מציע. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
למה שילדים בני 13 יחפשו זוג? הם עדין נגעלים... חוץ מזה זה מקום מושלם לפדופילים
# 6 |
עסק רשום [?]
|
אני וכמעט בטוח שאתר בסגנון הזה לבני נוער - לא חוקי. (ודרך אגב, הוא לא מקום ראשון).
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |