|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש צוות לאתר מוסיקה שיתחדש בקרוב
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להבהיר כי אני מחפש צוות של מעדכני תוכן שיעשו זאת בהתנדבות זמנית.
לא ידעתי כ"כ איפה לפרסם אבל נראה לי המקום הכי מתאים זה פה, אם לא מצטער. אז ככה, יש לי אתר מוסיקה (חתימה) שעל הרשת כבר שנה +-, לאחרונה רכשתי עיצוב עם קידוד מקצועיים, ובקרוב אקבל את החבילה. אני מחפש צוות לעדכון תוכן (להעלות שירים לשרתי הורדה, עדכון חדשות מוסיקה וכדו') על בסיס יומי. כמו שכתבתי בהתחלה - בחינם (בינתיים) מכיוון שלאתר עדיין אין הכנסות, אני מעוניין באנשים שמבינים ומוכנים לתרום. כמובן שעם הזמן כשהאתר יתפרסם ויתפוס שם ויתחיל להכניס רווחים נדבר על חלוקה באחוזים. אתם יכולים לשאול עלי עם כל אחד שמכיר/עבד מולי, אני לא בן אדם רמאי או שקרן אף פעם לא עשיתי עוול למישהו, פשוט חבל לי לבזבז כ"כ הרבה כסף על האתר (אני סטודנט עצמאי ואין לי שותפים באתר). ככה שאני מקווה שהצוות ואני נוכל להרים באמת פורטל מוסיקה איכותי. *אני לא מעוניין בביקורות כגון "אם אתה רוצה להקים אתר רציני קודם כל תשקיע כסף" וכו'... תודה רבה מראש, מי שמעוניין לשמוע עוד פרטים אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי/במייל שבחתימה. לילה/בוקר טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אם היית יודע/מתאמץ לקרוא קצת היית מבין שגם אני לא בטוח אם זה מתאים, ובגלל זה בקשתי להעביר במקרה כזה.
אם זה מפריע לך לעין תיצור קשר עם המנהלים פה אני בטוח שהם יחפשו דרך לעזור לך, חבל על ההודעת ספאם הזאת.. זאת הייתה הכוונה שלי, מצטער אם טיפה לא היה ברור אבל כמובן שהכוונה הייתה שנגיע להסדר עוד לפני שהאתר יתפוס תאוצה וכו'... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|