|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | מערכת חדשה ומתקדמת לאתר "סקרים"
![]() מערכת חדשה, עם עיצוב מרהיב . המטרה של המערכת זה בעצם ליצור מערכת סקרים, אשר בשונה מאתרים אחרים ההצבעות הן דרך הפייסבוק, כל הצבעה מפורסמת אוטומתי בדף של המשתמש מה שמביא להמון תעבורה, אפשר להגדיר את זה כחבר מביא חבר באופן אוטומתי . למשתמשים ישנה אפשרות לפתוח סקר בעצמם מה שגורם לאתר להיות "פעיל" ומופעל לא רק ע"י בעל האתר אלא ע"י הגולשים . כתובת המערכת : http://www.madif.uphero.com חשוב לציין כי אני מוכר את המערכת ואני לא מעוניין להקים אתר כזה בגלל חוסר זמן וחוסר אמצעים להפעיל את האתר ולכן אני נאלץ להפטר מהמערכת ולהחזיר את ההשקעה ניתן ליצור קשר דרך הודעה פרטית או דרך המייל tzvimints@hotmail.co.il מחיר: 200 שקלים בלבד!! פתוח להצעות , מוכן להתמתח על המחיר במידה והמכירה תיהיה מהירה ולא תמתח על הרבה זמן משום שאני קצר בכסף כרגע ![]() ישנה תמיכה מלאה למערכת, מצורף קבוצה הסבר להתקנה . תשלום באמצעות Paypal . חשוב לציין כי האתר פייסבוק חסם את uphero.com משום שזהו נחשב אתר הונאה ( זהו אחסון של 000webhosting ) לכן על כל אחסון אחר הכל יעבוד כשורה כמו הגבה לפרסום Last edited by Tzvi; 09-02-13 at 15:32.. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני רוצה את המערכת של האתר מעדיף מוכן לקנות עכשיו
חבר בקהילה
|
ואו, קודם כל מי אתה בכלל ?
דבר שני, בוא תסביר לי למי יש תמערכת הזאתי על המחשב אני אשמח לדעת בגלל והיותי זה ששיפצתי את המערכת, מעניין אולי יש לי פיצול אישיות ואני צריך להתאבחן בכל מקרה, אם יש לך על המחשב אתה מוזמן לעלות אותה לפורום כדי שכולם יוכלו לענות. אבקש ממך לא להספאים לי באשכולות ולא להפוך אשכול זה לאשכול ספאם . Last edited by Tzvi; 10-02-13 at 14:59.. |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז כך תוריד אותה ותבדוק אם היא זהה ואז תראה עד כמה אתה הרמאי כאן, חצוף. הורדה: https://mega.co.nz/#!WwoClZZJ!YWxICh...UwZ_UdNd9Py24w נ.ב: תהנו וגם אתה החצוף שמנסה למכור משהו שפורסם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|