![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים נציגי מכירות לבסט בילד
שלום לכולם!
אני פותח בקרוב חברה בשם בסט בילד. האתר יקום בקרוב מאוד. כרגע יש לי מספיק תומכים טכניים אבל חסרים לי 2 ואפילו יותר נציגי מכירות. דרישות: -שיהיה אדם רציני ולא יעזוב תוך כמה שעות -שיהיו לו כמה ששפחות שגיאות כתיב -שפה נקיה וגבוהה {לא חובה שידבר ככה כל הזמן אבל רצוי שידע לדבר ככה כשצריך} -זמין בתוכנות המסרים. יתרונות: -המלצות פה בהוסטס -ידע קודם במכירות{הצגת חברות שיצגתם אותן} כדאי שציינו כל מה שיגרום לי לבחור בכם כנציגי מכירות תמורה: תגידו אתם איזו תמורה אתם רוצים, אם אתם רוצים כסף אבל גם אחסון לא יזיק אז תציינו כי זאתי חברה חדשה ואני לא בטוח שאני יכול לספק לכם את כל מה שאתם רוצים. עוד דבר שחשוב שתדעו זה שאני אקח איתי עוד 2 נציגי מכירות והם יקבלו עסק מורשה פה בהוסטס אני מבקש לא לפנות אלי בתוכנות המסרים,כתבו לי פה הכל ואם יש לכם פרטים שאתם לא רוצים שכולם יראו אז שלחו לי בהודעה פרטיתזאת אומר שהחברה תספק קבלות ותשלם מע"מ{בקרוב הרישום כעסק רשום בהוסטס} שיהיה לכולם לילה טוב ושבוע מעולה!
nirstyle.deviantart.com אימייל: nirl28 [at] gmail.com מסנג'ר: dardy_nir10@walla.co.il Last edited by the-wolf; 16-09-06 at 20:30.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|