![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() קדימה , רכזו את שאלותיכם , ותשובותיכם .
שאלות בירוק - php, asp סגול - HTML אדום - c/c++/c# שחור - visual basic שאלה : כיצד אני יכול לבדוק את הערך הגדול ביותר במערך/קבוצת משתנים ?תשובה : ע"י הפונקציה Max : תחילה , נכתוב מערך חדש : PHP קוד:
PHP קוד:
פונקציה זו עובדת גם עם מס' פרמטרים או משתנים , לדוגמא : PHP קוד:
או : PHP קוד:
Last edited by BBman; 17-05-06 at 21:22.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
רעיון טוב!
ואני מציע לך לשנות מהירוק הבהיר הזה לזה: כמו פה... כי צריך לסמן את הירוק הבהיר כדי לראות טוב... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
צודק =]
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
PHP: איך מבטלים דיווח על שגיאות?
תוסיפו את זה בתחילת הטקסט: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
איך שולחים עוגיות גם לאחר שכתבנו פלט לדף?
כתבו בתחילת הדף PHP קוד:
PHP קוד:
(לא רק לעוגיות- לכל היידר קיים) |
![]() |
![]() |
# 6 |
תרם רבות להוסטס
|
כל הכבוד עומר.. ^^ וכולם.
(אני לא מתכנת..) |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
שאלה : כיצד אפשר לחסום ip ?דבר ראשון , לבנות טבלא של SQL במסד הנתונים.
שנית , לכתוב : PHP קוד:
להלן הקוד המלא : PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שים לב שגם אני לא מלמד ולא נוגע בדברים שאני לא יודע...למשל לא תראה אותי עוזר/מלמד בASP כי אני לא יודע וJS ועוד המון שפות שאני לא יודע/לא יודע ממש טוב.... אגב, האשכול ננעץ. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מה הבעיה איתה ? אני מודע לחסרונות , אך היא פשוטה ביותר ונוחה ע"פ דעתי.
עריכה : סבבה שי =] הביקורת נתקבלה , אך אני חולק על דעתך לגבי הלימוד , לא הייתי שולח פוסטים סתם, חשבתי על הדרך הפשוטה ביותר , והמובנת שכמו שאמרת מותאמת למערכות קטנות יותר, תיקונים יתקבלו. אבל האמת , אני לא מבין גדול ב-ip וחסימות , צודק, אך לגבי ה-php שלי , לא חושב שתיהיה בעיה ללמד, יש לי מספיק ידע. להבא , אני יעזור בחלקים השולטים שבי =] ![]() Last edited by BBman; 18-05-06 at 17:28.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עכשיו הבדיקה, במקום להריץ לולאה ואז לשלוף וכו' וכו'. אתה יכול לעשות 2 דברים או: PHP קוד:
PHP קוד:
עכשיו, אני לא מזלזל בך...וזה לא קשור לאיי פי וחסימות..זה יותר קשור לניצול וחסיכת משאבים וכו'. וכן, לדעתי הכי טוב זה שכל אחד יוציא לפה את מה שהוא טוב בו...כי אח"כ חבל שאנשים ילמדו דברים שגויים או פחות טובים... בכל מקרה כמו שאמרתי, הרעיון של האשכול מצויין. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|