View Single Post
ישן 03-12-05, 13:11   # 16
Idan_Shloman
חבר בקהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Dec 2005
גיל: 41
הודעות: 314

Idan_Shloman לא מחובר  

אמממ,
תסליחו לי אם אני אומר שזה לא קשור לנושא באיזה דפדפן אתם משתמשים,
זה נחמד להעשיר את הידע שלי אבל בכל זאת אשמח לתגובות ענייניות לגבי האתר, הצעות לשיפור, הודעות נאצה וכדומה.

דרך אגב, ofirdesign לא מיקרוסופט לא הרביצו לי - אבל למען האמת, אני חושד שלפי סגנון כתיבתך חטפת לא פעם מכות ( ביקשתי, אל תהפכו את התר'ד הזה לתר'ד שמכיל ברובו ספאם ).

בקשר לעניין התשלום, אכן אני מקבל תשלום מגוגל על כל אדם שמבצע הורדת דפדפן פיירפוקס במידה ואתם מעוניין לעשות זאת גם, פשוט הירשמו לתוכנית גוגל אדוורדס דרך האתר - אני לא ממש מסתיר את זה, זה מופיע בכל העמודים בצד ימין.
דרך אגב, לא הכל ורוד - התשלום אומנם הוא עד 1$ אבל בפועל זה 0.1$ לאדם. כמו כן, חשוב לציין שזה לאדם שלא היה לו בעבר את המערכת.

בכל מקרה,
אשמח להחליף עם אתריכם קישורים, הקישורים שלכם יופיעו בעמוד ייעודי באתר.
מי שמעוניין שיצור עימי קשר בדרכים המקובלות.

עידן שלומן.

נ.ב

יונתן, מה שלומך ?
חוץ מבעיות האיחסון שלך ( אני גם שותף לבעיות אלה ) יש לך בעיות קידוד באתר הסקרים שלך.
אישית אני רואה ריבועים, כשאתה ממיר את האתר ל - UTF-8 בשביל גוגל תשמור את העמודים בעורך שיודע לעבוד עם קידוד שכזה.