ציטוט:
נכתב במקור על ידי xPerfection
אתחיל ואומר שבשנייה שנכנסתי לאתר עלתה לי בראש המילה "וורדפרס".
וורדפרס היא אחלה מערכת, היא מערכת מצויינת אפילו, אתרים מבוססי וורדפרס יכולים ואף כבר הגיעו רחוק.
ברגע שאתה מבסס את האתר שלך על וורדפרס אתה חייב לתת לו מראה ייחודי, תכונות ייחודיות, תוכן ייחודי וכל דבר שרק יבדיל אותו מעוד מיליון אתרים שמבוססים על וורדפרס,
כי אחרת - הוא נראה כמו עוד אתר מתוך רבים ואז הוא לא מיוחד, לא מעניין ואין שום סיבה להישאר בו.
בהמשך לזה ובכלל, אני ממליץ מאוד לשפר את מראה האתר ובכלל את כל חווית המשתמש שקיימת שם ועכשיו גם אפרט קצת -
האתר לא נוח ולא נותן שום תחושה של אתר בנושא סמארטפונים.
שורת התמונות למעלה לא מובנת ובמבט ראשוני אין לך באמת מושג מה זה, כשאתה מעביר את העכבר על איזו תמונה קופצת לך הודעה שגם לא מבהירה את העניין יותר מדי.
התפריט מתחבא שם למעלה, כשאתה מוצא אותו אתה חושב וואלה אולי החביאו אותו כי יש בו משהו חשוב אבל אז אתה מגלה שאי אפשר לעשות איתו יותר מדי ואולי הוא שם כי הוא באמת מיותר.
לסיום לא מצאתי שום היגיון באופן הסידור של הכתבות בדף הראשי, זה ממש לא נוח לקריאה בצורה הזאת, בנוסף לכך החלק התחתון גם לא ממש מובן ומוצג כאילו סתם דחפו אותו שם.
מצד אחד זה תחום מאוד פופולרי כיום וזה לא הולך להיפסק בזמן הקרוב, להיפך,
מצד שני יש לא מעט אתרים כאלו, חלקם עם מוניטין גדול ובמצב הנוכחי סיכויי ההצלחה שלך קלושים.
המון בהצלחה.
|
לקחתי לתשומת לבי , מצטער שאני אגיד לך שאני לא הולך לעשות עם זה כלום , כי קיבלתי המון פידבקים חיובים.
בכל מקרה תודה רבה על הפירוט ! מעריך זאת.