שלום,
אני מציע למכירה את האתר DirectVOD.net, בנוי על מערכת הבלוגים של גוגל-בלוגר, עם סקין מתורגם לעברית ומיושר+פיצרים יחודיים, כל השינויים+התרגום נעשו על ידי.
אז מה זה DirectVOD.net?
DirectVOD.net הוא פורטל לצפייה ישירה, יש בו מעל
3550 סרטים/סדרות שמחולקים ל8 קטגוריות, רובם הגדול של התכנים נמצאים על מגה וידאו עם "חותמת" של DirectVOD.net.
להוסיף, למחוק או לערוך סרטים/סדרות זה ממש פשוט, כל הפאנל ניהול בעברית.
כל האתר/פרסומות הכל ניתן לשנוי כמובן לפי איך שאתם רוצים.
לאתר יש המון backlinks מפורומים/אתרים שונים בעלי PR. (לא קישורים ספאם)
בנוסף, יש כמה פיצרים, למשל: תגיות אוטומטיות (לכל פוסט המערכת עושה אוטומטית 3 תגיות), בנוסף את המילה "לצפייה ישירה" אין צורך להוסיף כל פעם, גם זה אוטומטי.
באתר יש תכנים ייחודיים כמו מחוברות עונה 1 לצפייה, שמש עונה 1, הפיגמות 3 עונות ועוד ועוד.
הדומיין DirectVOD.net בעל PR2.
יש כניסות?
כן, אתם מוזמנים לראות את הסטטיסטיקה.
http://vivm.us/drvod/Analytics_www.directvod.net.pdf (תוכלו לראות שכ 28% מהטראפיק הוא מגוגל)
הכניסות בימים האחרונים נפלו קצת, ראיתי שבעוד אתרים הטראפיק נפל.
יש רווחים?
כן.
כמה לידים מחברת FoxMedia,
40-60$ מצפיות ב VideoBB.com.
מה אני בעצם מקבל?
את הדומין DirectVOD.net (רשום בגוגל), עיצוב, לוגו, האתר עצמו יושב על blogger, כך שלא תצתרכו לקנות איחסון.
איזה דרכי תשלום יש?
דרכי התשלום הם: PayPal, העברה בנקאית.
## בונוסים: ##
השם הקודם של האתר היה DrVOD.net (כמו שאתם יכולים לראות בלוגו, שאגב גם את הPSD של הלוגו הקיים תקבל), ולאתר היו רווחים מגוגל אדסנס (
אתם יכולים קצת יותר פרטים פה), עד שיום אחד החליטו לחסום לי את הדומיין (כמו שראיתי שבפורום פה כבר קרה), אז פשוט קניתי דומיין ואז עשיתי הפניית 301 מ- DrVOD.net ל- DirectVOD.net.
(שתי הדומיינים הם PR2)
אז בנוסף לאתר DirectVOD.net אתם מקבלים את הדומיים DrVOD.net (שהוא חסום מאדסנס).
בנוסף את האתר VodLib.net שגם לו יש קצת טראפיק.
מחיר - 900 ש"ח.
בהצלחה.