View Single Post
ישן 18-01-11, 11:13   # 12
IgalSt
מנהל פורום, עסק רשום

IgalSt's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to IgalSt

IgalSt לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlueNosE צפה בהודעה
חח לא יא מצחיק, סתם רציתי לשמוע את הדעה של אחרים פה. ללקוח שלי הבהרתי עוד בתחילת הפרוייקט שIE6 לא ייתמך ולא הייתה לו שום בעיה עם זה. פשוט יצא לי לכתוב עוד ועוד שורות שIE6 לא היה מבין ואז חשבתי לעצמי, מה שאר המתכנתים חושבים?

זה ממש לא דיון שלי מול לקוח! לא הייתי בא בצורה כזאת לשאול שאלה
חח מצטער, ככה זה נשמע לי.
בכל אופן, לרוב הלקוחות שלי לא ממש יודעים מה הם רוצים וסומכים עלי בתחום הטכני בצורה אבסולוטית.
וכבר נתתי את דעתי בקשר להתאמה ל-IE6 במקרים האלה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlueNosE צפה בהודעה
אמנם היו כאלו שטענו נגד התאמה לFF אבל הם גם טענו נגד כתיבה בקוד תקני לרוב. אני מדבר על המתכנתים שחושבים קצת מעבר לראש קטן שמאפיין הרבה מאוד מתכנתים בשוק היום.
כרגיל, הכל עניין של עלות תועלת ו"אופנה".
גם אני עד ללפני מספר שנים לא היה אכפת לי מתאימות לדפדפנים שהם לא IE, ומי בכלל דיבר על תקנים?
הדרישות השתנו, המספרים השתנו, וכך גם הקוד.
מאז ומתמיד בעסקים מבצעים בדיקה אם שווה להשקיע זמן/כסף/משאבים במשהו.. באותה תקופה לא היה שווה.
היום הדברים השתני ולדעתי לא כ"כ שווה להשקיע ב-IE6 בעוד שמאוד חשוב להשקיע בהתאמת האתר ל-IE7-8, כרום, FF, אופרה, ספארי וגם IE9*

* הייתי בכנס של w3c ישראל לפני כחודש והם הביאו את מנהל מוצר של IE9 להרצות (הוא היה בארץ בעקבות ארוע דומה של מיקרוסופט) וכשנשאל אם יהיה צריך להתאים את האתרים ל-IE7, IE8, דפדפנים "תקנים" וגם IE9, הוא הביקש מאיתנו להתייחס ל-IE9 כמו לכל דפדפן תקני אחר. כי זה מה שהוא אמור להיות.
  Reply With Quote