View Single Post
ישן 24-04-09, 01:34   # 5
נריה
הוסטסניון

מיני פרופיל

נריה לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Aviad Chai צפה בהודעה
אז ככה, למנהלים חיפשתי את הפורום הכי מתאים לשם כך - אם זה לא מתאים לפה אני מצטער מראש.

אוקי, אז אני מתכנן להרים אתר אינטרנט שיפרסם צלצולים לפלאפון חינם, עכשיו רציתי לדעת מה לדעתכם גודל האיחסון שאני צריך לשם אתר שכזה, אני מעוניין לאחסן בו לא מעט צלצולים (בסדר גודל של כמה אלפים), לשאלות עצמם.

1) איזה גודל איחסון אני צריך לאתר כזה ע"מ שהוא יפעל כמו שצריך (בלי תקיעות), ובשביל שהוא יאחסן את הכמות הזאת?

2) תתחשבו בי אני לא מכיר את התחום, ג'יגה תעבורה = מה זה בעצם נותן? (מניעת תקיעות, פעילות רצופה של האתר?)

3) מה המחירים הנעים בשוק לעיצוב אתר (עיצוב טוב, לא משנה לי הגיל של המעצב כל עוד הוא טוב

4) לגבי דומיין, הבנתי שצריך לקנות אותו (אני לא טמבל אבל האם החיבור של הדומיין לאתר שלי היא פעולה מורכבת? איך זה באמת הולך...

5) והשאלה שאני הכי מאמין שאת התשובה לה אני לא יבין, אבל לגבי תיכנות אתרים. ברור לי שאני צריך מתכנת בקיא שיתכנת לי את האתר, אני ממש לא מבין בשפות תיכנות אני יודע כמה דברים ב-HTML שזה הכי בסיסי, אבל שמתחילים לדבר איתי בסינית C+ PHP וכל השפות השונות אני הופך לאילם, השאלה היא האם תוכן העיצוב (ודמותו) קשורים לשפת תיכנות המותקנת באתר? האם העיצוב מוביל לשפה כלשהי? וכמה מתכנת יקח לי לשם עשיית פאנל ניהול מובן, למה בלי פאנל שכזה אני מאמין שהאתר לא יהיה מעודכן...

ציון: חתיכת מבחן הבאתי פה, אני מצטער מראש...
אבל אם אני לא אשאל אני לא ידע.
1)תלוי האם אתה רוצה לאחסן את הצילצולים על שרת שלך- או שאולי תשים את הצילצולים על שרת חינמי לחסוך מקום
2)בקצרה-תעבורה זה כמות המידע שהמשתמשים מורידים מהאתר שלך,לדוגמא אם 10 משמשים יורידו צילצול ששוקל 2 מגה ביית ילקח לך 20 מגה תעבורה,תכפיל ותבדוק כמה ילקח לך בערך
3) עיצוב טוב זה מאוד משתנה, אני מאמין שבמחירים נוחים של 300-600 שקל תמצא מעצבים טובים כאן
4)מאוד פשוט,בקש מאותו אדם שיקנה לך דומיין שיפנה את הDNS לשרת שלך,תהליך שלוקח כמה שניות ואז צריך לחכות כמה שעות שזה יתעדכן
5)בקצרה, תיכנות של אתרים זה לא C++, אתה צריך מתכנת PHP או ASP, אני ממליץ על PHP,
העיצוב לא מוביל לשום תיכנות
וכמהיקח מתכנת? תלוי, שב עם עצמך,הכן איפיון מפורט ותפנה את זה למתכנת,ותקבל הצעת מחיר

בהצלחה
  Reply With Quote