View Single Post
ישן 17-03-07, 15:58   # 2
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Israkal.net צפה בהודעה
על איזה מידע אתה מתבסס בידיוק שאתה מדבר ככה?
אם אמרנו שאנחנו עסק רשום - אנחנו עסק רשום.

אנחנו עובדים דרך עסק שרשום כמה כמה שנים בשוק, ולא פתחנו עסק רק לשירותי האירוח אתרים.

בקשר לתגובת ההשמצה הארוכה של ahoy, אני אגיב אחר-כך. כל תגובה כזאת מעלה את העצבים ולכן מספיק לטפל תגובה תגובה. קשה לעמוד בכמה תגובות "טובות" שלכם.

בכל מקרה, היו המון תגובות יפות מאוד ותגובות שתרמו לנו המון - תודה רבה לכל המגיבים.

אבל עם זאת, חייבים להיות כל האנשים שמנסים להשמיץ ולהפיל את העסק - הרי הם מתחרים בשוק. אני מאחל לכל המתחרים הטובים האלו בהצלחה בהמשך העסק. אני לא מאמין בדרך ההשמצה. אם אתם רואים עסק שמתחרה איתכם - נסו להיות טובים ממנו ולא להשמיץ אותו !

יום טוב לכולם ותודה על התגובות (רובן)
אתה פשוט מוכיח שאתה לא יודע לקבל ביקורת,
"בהצלחה גבר" היא לא ביקורת, כל מי שבאמת רשם ביקורת (כלומר, הערות והארות לגבי בעיקר האתר) קיבל ממך תגובה "צוננת" שהוא מנסה להרוס, שהוא מתחרה וידה ידה ידה.

לא..לא רשמתי לך את התגובות שרשמתי בגלל "שאני מתחרה", אני לא גולש כאן בפורום בשביל להשיג לקוחות, אלה בעיקר בשביל לתת ולקבל מידע בנושאים שונים שקשורים להוסטינג.
תאמין או לא..אין לי שום מטרה לפגוע בך ובאמת לא מזיז לי שפתחת חברה, להפך - בהצלחה.
אבל כן..הבחור מעלי צודק בהחלט, אומנם זה לא הטעיית לקוחות..אבל לא, ללקוחות בארץ זה לא אידאלי שרת בחו"ל, אפשרי כן- אידאלי לא.

אז במקום להתגונן ולקפוץ כל פעם שמישהו לא רשם לך "בהצלחה", נסה להקשיב ולקבל את ה"ביקורת הנוקבת" שהטחנו בך, לך תדע..אולי תלמד משהו חדש.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977