View Single Post
ישן 28-07-06, 00:47   # 1
BBman
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל BBman

BBman לא מחובר  

על טבעי - הדיון המלא

שלום לכולם.

מעניין אותי לשמוע על דעות שלכם לגבי אירועים על טבעיים , אל תהססו לומר את דעתכם ואל תפגעו מתגובות של אחרים

לכן יש לכבד כל דעה ודעה אשר נכתבת בדיון זה.

נתחיל.

עבמ"ים

עבמ"ים ( או עצמים בלתי מזוהים ) הינם אובייקטים מרחפים או טסים אשר נצפים בשמיים.
לרוב התצפיות ין הסבר מספק מטעם הממשל , מה שמעורר חשדות רבים בעיני הקהל הרחב.

דעתי האישית : היקום שלנו עצום ומורכב ומאלפי גלקסיות אשר בכל אחת ואחת מהן עשרות כוכבים ופלנטות אשר סביר להניח שאחת מהן בעלת תכונות המתאימות להתקיימות חיים , לא בהכרח ייצורים אינטליגנטים , ואף יכול להיות מאוד שכן.
ע"פ משוואה מיוחדת שיערו את מס' הפלנטות אשר יכולות לספק תנאים להתפתחות חיים ואשר הייצורים החיים עליה בעלי אינטיליגנציה ובעלי יכולת טכנולוגית, והגיעו למס' הגדול ממאה מאה מיליון.
כמובן שאלו השערות.
את דעותיי אפשר להבין מפסקה זו.

העולם שמעבר ותקשור

בתנ"ך אין איזכור ישיר שקיים עולם שמעבר למוות, אך הדבר מוזכר כעקיפין.

דעתי : אני מאמין ביכולות תקשור.

פלאי עולם בלתי מוסברים

עולמנו מכיל מס' מבנים מרשימים ביותר הן מבחינת המראה והן מבחינת יכולת ההנדסה לעומת התקופה הפרמיטיבית.
דוגמאות : הפירמידה בגיזה , סטונהנג' , קווי נסקה ( לא מבנה ) .
רבים מעריכים את עבודתם של העמים הקדומים ביכולתם המופלאה ליצירת מבנים מרשימים כאלו , ומאמינים שלמרות הקשיים ההנדסיים הם בנו את המבנים בעצמם , ויש המאמינים כי הייתה התערבות חוצנית בבניית מבנים אלו.

דעתי : כאמור אין תשובה לשאלה , ולכן אני בינתיים מאמין למדע , כלומר לתיאוריה הספקנית.

המפלצת מלוך נס

רבים הדיווחים על בעל חיים דמוי דינוזאור ימי ארוך צוואר נצפה באגם לוך נס שבסקוטלנד , עד כה מעטים התצלומים אשר הובאו כהוכחה אשר רבים מהם נחשדים כמרמה.

דעתי : הוקם צוות החוקר את קיומה של המפלצת בעזרת מיכשור טכנולוגי מתקדם .
למרות הכל לא נמצאה הוכחה מוחשית ולכן איני מאמין בתופעה.

זהו עד כה, אשמח עם תזכירו עוד נושאים לדיון.
  Reply With Quote