![]() |
מכירה|קנייה מיידית 3 מערכות
מערכת ראשונה:
מערכת מאמרים עם שליטה מלאה. ציטוט:
מחיר: 450 ש"ח ---------------------------------- מערכת שנייה: העלאת תמונות עם AJAX משוכלל (כולל פאנל ניהול). ציטוט:
מחיר: 1500 ש"ח ---------------------------------- מערכת שלישית: מערכת סיקורים והורדות *ענקית* כולל פורום עץ פרופיל משוכלל ועוד. ציטוט:
מחיר: 1500 ש"ח ------------------------------------------------------------------------------------ יצירת קשר: *עדיפות במייל mataname@gmail.com, אפשר גם בפרטי |
הפרסומת בצד ימין מסתירה את כפתור ההעלאת קבצים..
|
סליחה שאני אומר אבל המחירים של המערכות הללו מוגזמים מאוד.
אני מציע מערכת סיקורים והורדות פי 6 בגודל ובנוחות מהמערכת שאתה מציע במחיר זול יותר.. מציע לך לשנות קצת מחירים. |
לתגובה הראשונה - באיזו רזולוציה אתה צופה? בכל מקרה העניין סודר זמנית ויש אפשרות כמובן גם לסידורים נוספים לאחר הקנייה.
לתגובה השנייה - אני אפילו לא אתייחס רק אבקש שלא תתערב ולא תגיב כאן יותר תודה |
אם המחיר של מערכת הסיקורים היה הגיוני אז היה סיכוי שאני אקנה
אבל אם אתה חושב שמשהו יקנה מערכת בלבד ב 1500 שקל מצטער להגיד לך אתה חי בסרט כנ"ל גם המערכת העלאת תמונות זה לא שהעיצובים של האתרים עולים 600 שקל העיצובים די פשוטים המערכות טובות גג אתה יכול לעשות על כל אחת 400-500 שקל |
ציטוט:
|
אני באמת לא מבין מה כ"כ כואב לאנשים? אני חייבתי אותכם לקנות? עשיתי מונופול?
לא טוב לכם תחפשו מישהו אחר לקנות ממנו...אני לא בא לעשות מו"מ על המחיר. סה"כ אני חושב שההשקעה שלי על המערכת שווה את המחיר, אני לא מבקש את דעתכם זה הכל. שוב - לא להגיב על המחיר או לתת ביקורת מי שמעוניין שיצור קשר, זה הכל. אם יש אפשרות אבקש למחוק את ההודעות הלא רלוונטיות, תודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ