![]() |
קונה | בן אדם שילמד אותי לפרסם לאנשים בפייסבוק שעשו לייק לכתבה שלי
אז ככה לחצתי לייק לכתבה מסויימת
ומשום מה התחלתי לקבל פרסומים על הקיר שלי בפייסבוק (מאותה כתבה שלחצתי עליה לייק) אני משלם PP למי שילמד אותי איך אני מפרסם לאנשים שעשו לייק על הכתבה שלי תודה . הנה דוגמא: http://i55.tinypic.com/zmmq9v.jpg |
לא צריך בתשלום :)
אם העמוד שייך לך אתה מנהל אותו אז תכנס לעמוד עצמו ואז בצד שמאל תלחץ על כפתור עריכה EDIT PAGE שם תלחץ על Resources ובפנים תמצא כפתור Send An Update ושם תוכל לבחור מי הרשימת תפוצה שלך, ברירת מחדל זה כל המעריצים בהצלחה |
קודם כל תודה
אבל אני לא חושב שהבנת אותי ממש ... אני מתכוון לפרסם לאנשים שלחצו על לייק של כתבה (לייק על דף html) סתכל שאני מעביר את העכבר של הטקסט "בואו לראות איך הזוג הזה נתפס" זה מציג את הכתובת של הכתבה שלחצתי עליה לייק |
קוראים לזה ריקומננד משהו כזה.. יש את זה בהגדרות של הכפתור לייק
|
אתה מתכוון למשהו אחר ... ברגע שאני לוחץ ריקוממנד זה מפרסם את הכתבה פעם אחת על הקיר שלך
מה שאני מתכוון זה שאפשר לפרסם חופשי על הקיר שלך עד שאתה מבטל את הלייק שעשית על הכתבה (ממש כמו דף רגיל שאתה עושה לייק ומפרסמים לך על הקיר , אז אותו דבר רק עם לייק של כתבה) עוד מישהו? |
זה לא כפתור לייק זה אפליקציה
|
זה אפליקציה שמתחברת לך שצריכה לעבור אישור של המשתמש ואז האפליקציה מתחילה להפעיל פקודות פירסום.
|
כולכם טועים ,
זה שיטת פרסום דרך סקריפט בשפת PHP , שבשביל " לצפות " בתוכן שגולש נכנס הוא חייב ללחוץ שיתוף על העמוד ולייק . צור עימי קשר אשמח לעזור בכך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ