![]() |
מחפשים שם לאתר הוסטינג?
יש לי שם חזק לדומיין לאתר הוסטינג והוא פנוי אם מישהו מעוניין בשם לאתר כזה שיצור קשר...
זה הולך ככה: מי שמעוניין בשם לאתר הוסט יפנה אליי ואומר לי שהוא מעוניין בשם לאתר הוסט אני קונה את הדומיין ואז מוכר לו אותו, הדומיין ישראלי, המחיר יהיה: 240 ש"ח לא כולל עמלה בPP. הדומיין יהיה ככה: www.host****.co.il |
אתה לא מרגיש שאתה עושה צחוק מעצמך ?
אם יש לך דומיין תציע אותו למכירה. להבטיח דברים באוויר לא ממש עוזר במכירות. |
ציטוט:
אז ככה: אין לי בעיה לקנות אותו הבעיה זה שאני לא רוצה להיתקע איתו ביגלל זה אני קודם מחפש את הלקוח ואז קונה אותו זה נשימע מוזר קצת אז ניראה איך זה ילך אם לא ילך אני יקנה אותו וימכור אותו בשיטה הרגילה. |
למה שהוא פשוט לא יקנה אתזה לבד ב80 שקל וזהו?
|
כי הוא לא יודע מה השם? :)
|
hostop.co.il
חלאס כבר להיות אנשים מגעילים.. למה תמיד לנסות להרוויח ולא לתת לבן אדם בצורה יפה לקחת את הדומיין. יום טוב. |
hostsite.co.il
הינה דומיין פנוי לרישום, שם טוב אני חושב.... חחח תקנה ותמכור או שהראשון שיראה את זה אז יקנה... שם חזק לדומיין זה לא הבעייה העיקרית, זה שיש לך דומיין טוב זה לא אומר שיבואו ישר לקוחות! |
ל- Vizion
קוראים לזה עסקים! רוצה שם טוב ומקורי, תשלם! אני אומר לכם שזה שם חזק ומקורי! |
תבין התחום הזה כבר כל כך חרוש, שחבל לך אפילו לנסות ולהשקיע בדומיין בלבד, אתה צריך להקים אתר וכו' עם שם נחמד כזה ורק ככה לנסות למכור,
סתם דומיין כל אחד יכול לקנות ..אם הוא לא מקודם או משהו אז זה לא "ואו". |
למה לא וואו?
אם מישהו עלה על איזה דומיין חזק, שיכול להיות לו פוטנציאל, אז למה לא לעשות מהדבר הזה קצת כסף? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ