![]() |
דרוש תוכניתן לפרויקט קטן - 1000 ש"ח
היי,
אני מחפש תוכניתן שמסוגל לפתח מערכת שתצליח לקרוא מידע ממספר אתרים (2-3), להכניס את המידע הזה לDB, ואז לבצע על המידע ניתוח - ולספק לי התראה (בממשק ניהול + התראה למייל) לפי פרמטר מסויים. אין חשיבות לסביבת הפיתוח (WEB או תוכנת שולחן-עבודה) או לשפה, רק שיהיה מקצועי, ועם נסיון מוכח. משך הפרויקט: עד חודש ימים. זמן התחלה: מיידי. שימו לב - אם לא תוכלו לעמוד בפרק זמן של חודש לגרסה ראשונית עובדת, ולחודשיים גג לתיקונים, הפרויקט והתשלום יבוטלו. לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי בה"פ, או במייל\מסנג'ר: spi7fire@hotmail.com תודה. |
הוספתי אותך למסנג'ר
|
אם אין לך בעיה שזה יהיה ב.net וירוץ בתור אפליקציה במחשב דבר איתי בה.פ. ומשם נתקדם.
|
אם אתה מעוניין שזה יבוצע בC# בתור תוכנה במחשב , תשלח לי הודעה.
|
היי, זה לא מתאים להיות כאפקליקציה על המחשב.
אין לי בעיה שזה יהיה ב.net כלומר asp.net או אפילו silverlight. עדיין פתוח להצעות. עקב מורכבות המערכת המחיר הוא לא 1000 אלא לפי תמחור אישי שלכם לפרויקט. אני זמין במסנג'ר. |
אתה מתכוון חיבור לDB אחרים ועידכון לפי פרמטרים מסויימים ?
ישלך פרטים למסד האחרים? |
אתה מוזמן לשאול את השאלות בה"פ
אני מדבר על לקרוא תוכן של אתר אחר (file_get_contents), לפרסר אותו ולחלץ רק את המידע שאני מעוניין בו, ולהכניס אותו לתוך DB משלי. לעשות את זה מול מספר אתרים שונים. במקביל לפתח מסך למשתמש עם טבלה שמציגה את התוכן. |
ציטוט:
אני מציע שכאשר אתה שוקל בחירת איש מקצוע לפרויקט כדאי שתשקול גם עלויות שוטפות של עידכון ההקוד במקרה של שינוים "קטנים" באתרים . יש לי נסיון בפיתוח של דבר "דומה" עבור עסק מסוים ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ