![]() |
Hinami.co.il|מכירה באנר עליון ב1000 ש"ח לחודש!!
אהלן באשכול הקודם שלי כולם חשבו שהמונה שלי מזויף אז הוספתי את המונה של גוגל לאתר שלי זה התמונה של המונה של גוגל מאתמול http://i41.tinypic.com/2db2qa8.png לאתר יש כל יום מעל 30 אלף כניסות ביום סופי שבוע זה מגיע גם ל50 אלף אתר זה פורטל חדשות פנאי ובידור ומידע!! אנשים נכנסים מידי יום לאתר!! יש הרבה לחיצות על הבאנרים של הפרסומות ביום מעל 2000 קליקים הפרסום של הבאנר יהיה בחלק העליון באתר איפה הלוגו בגודל 468x60 הבאנר יהיה רנדומלי עד 4 מפרסמים תודה ויום טוב מצוות האתר חינמי. |
יש גוגל אנליטיקס בעברית או שערכת את זה בפוטושופ ?
|
|
אל תפגע אבל יש 2 בעיות עם זה.
1. יכול להיות שזה מזוייף . 2. כמו שאני מכיר אותך מהרשת, יש לך קשרים עם האתרים בעלי כמיות גדולות של כניסות. אני משער שעשית פירסום באתרים האלה. מה שאומר שהכניסות לא מגוגל. אחרי הקניה הכניסות יכולות לרדת בכמויות. כל זה רק בהשערה. יש מונה כניסות שבדוק גם האם הגיעו מגוגל. אנא שים אותו . זה פותר את 2 הבעיות . 1. מהמונה הזה לא מביאים תמונה אלה קישור לכן זה יותר אמין. 2. זה מראה מאיפה הכניסות. GoodNight |
כל הכניסות מפייסבוק לא?
|
לא הכל יש כניסות מגוגל ומאתר שווא קריאה
|
זה מאוד היגיוני המחיר דיי נוח יחסית לאתר כזה הוא בין המובלים ב Like בפייסבוק.
אני לא חושב שזה זיוף בהצלחה :) |
תפסיקו לחשוב כמו קונספירטורים!
אתם לא חושבים שאפשר להגיע לכזה סכום כניסות. זה ממש לא יפה, אנשים מתרחקים כשהם רואים את כל החשדות האלה ואז הוא מפסיד לקוחות סתם ככה. תמיד אפשר לחתום על חוזה ולשים לו קוד שלכם באתר שלו שיבדוק בדיוק כמה כניסות. |
ציטוט:
איפה אתה רואה כל יום מעל 30 אלף יוניק ואיפה אתה רואה שבסופי שבוע זה מגיע ל 50 אלף יוניק ???????????????? ועוד אחרי שאתה דוחף אלף פרסומות של תוכניות שותפים שאתה בקושי מגרד כמה גרושים אתה עוד דורש 1000 שח לבאנר יש פה פוטנציאל ואתה שורף אותו |
זה רק אתמול של גוגל אני עובד עם מערכת אחרת פירסמתי אתמול אמרתם לי
שאני מזייף אז הוספתי גוגל מי שלא מאמין שלא יגיב פה יאאלה אני צריך לשכנע אותכם כל פעם שאני אומר אמת |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ