![]() |
מוכר תאתר /מחפש שותף
שלום לכולם
עקב בעיות זמן אני רוצה למכור את האתר כשהיה לי זמן האתר היה מצליח מידי יום ומיום ליום גודל הכניסות היום לצערי אין לי הרבה זמן להתעסק עם האתר ואני רוצה למכור אותו או שמישהוא יכנס כשותף לאתר האתר יש לו רווחים חודשים שתקבלו בפרטי והרווחים יכולים לגדול רק תלוי בכם האתר בממוצע היה לו 2000 ו כניסות ביום היום ירד ל 500 כניסות ביום לאתר יש מערכת יחודית ומשודרגת עם עיצוב יפה ונוח לעין קצת על האתר האתר הוא אתר הורדות שיש בו משחקים להורדה ישירה , סרטים, סדרות ,תוכנות,סרטים לצפייה ישירה , סדרות לצפייה ישירה , משחקי פלאש, קליפים ,מצחיקים,חדשות ועדכונים ועוד הרבה אופציות לגולשים האתר כולל פורום ולאתר יש pr 2 http://www.freedown.me/ מכיר והצעות לפרטי |
שלח רווחים חודשיים לפרטי
|
אם ארצה להכנס כשותף , מה עליי לעשות ?
|
לקנות את החלק שלך ולעזור בעדכון האתר פרסום צוות ,עוד אנשים שיקנו אצלנו פרסומות באתר ועוד כמו מנהל רגיל
|
א. לאתר יש PR0
ב. דומיין מגעיל.. סורי על הבוטות אבל זה מה שזה... ג. אם אני אכנס לשותף, אני גם צריך לשלם, גם לדאוג לעדכונים, ואתה לא תעשה כלום כי אין לך זמן? או שאתה גם תתרום במידה וגם אני אתרום? ד. שלח לי בהודעה פרטית מחיר+תנאים לשותפות, וגם מחיר לבעלות... חג שמח! |
א.יש עוד דומיין לאתר Money-il.co.il שבו יש pr 2 ועשיתי הפניה לדומיין החדש Freedown.me
ב.כל אחד ואיך שהוא רואה את הדומיין אני אהבתי את הדומיין והסלוגן ג.במידה ואתה מצטרף כשותף כמובן שגם אני תורם ואין לי זמן לנהל את כל ההאתר לעדכן וכל זה אני יכול הבעיה העיקרית שקשה גם לעלות גם לעדכן וגם לפרסם וגם להשיג אנשים שיקנו פרסומות ד.מחיר אין לי עדיין אני מצפה להצעות |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ