![]() |
למכירה - מחשב נייד IBM T43
IBM T43 - ספינת הדגל של IBM, דק וקל משקל!
מעבד חזק P-M 1.73GHZ 512MB 40GB H.D 14.1 אינצ' מסך WIFI CDRW+DVD קומבו Windows XP Pro ברשיון! המחשב נראה כמו חדש! מחיר נדרש - 1700 שקל |
יד 2? כמה זמן הוא היה אצלך?
|
אין תמונה ?
|
כן יד שניה - המחשב נרכש בארה"ב..
אין לי מושג בן כמה הוא, הוא נראה כמו חדש (לדעתי בן כשנתיים +-) .. אם יש מתעניינים אני אעלה תמונות בקרוב. |
סיבת המכירה?
|
קניתי אותו מיוחד בשביל חבר והוא קנה בסוף את המחשב 10 אינצ' של אסוס אז אני נאלץ למכור את זה.
|
שמע, ההבדל בין מחשב חדש (הכי פשוט) למחשב הזה הוא 1000 שקל , ואם אתה מחליט לקנות NOTEBOOK אז אולי אפילו פחות...
מה שבטוח כל אחד מהמחשבים שציינתי עד עכשיו יהיו טובים יותר בעשרות מונים מהמחשב שאתה מציע (חדש, תיהיה לו אחריות, הרבה יותר זיכרון, הרבה יותר מהיר...), בנוסף מחשבים ניידים אחרי שנתיים מתחילים להכנס לתקופת הבעיות, סוללה חלשה, הרדדיסק שהולך, וכו' לכן הייתי מוכן לשלם עליו 500 שקל. |
פוליטיקה לא עובדת עלי... כבר מכרתי מחשבים כאלה מעל כמה עשרות וכולם לא נמכרו פחות מ1800 שקל... זה המחשב היחיד שאני מוכר במחיר כזה נמוך יחסית ועוד קצת גמיש..
שתבין בתחום המחשבים אתה מוזמן לחזור אלי ולא לזרוק לי כאן שטויות באוויר.. לך תקנה איזה מחשב חדש של MSI או לא יודע איזה חברה מעניינת ב2800 שקל ותהנה ממנו המחשב הזה לא בשבילך, זה רק מראה כמה אתה מבין בתחום. תקרא קצת ביקורות על דגמי T4X של IBM בחו"ל ותחזור לאשכול הזה.. שיהיה לך יום טוב. |
http://www.thinkpadworld.co.il/Produ...ff=Zap&lang=HE
מה הקטע בדיוק? 500 שקל וקונים יד ראשונה חדש עם אחריות והכל. ד"א לאחי היה מחשב כזה.. אחרי 3 שנים בערך המסך שלו מתחיל להרס יש בו קווים כאלה ובקיצור זה לא מחשב לטווח ארוך.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
או שקנית אותו משומש בחו"ל ואז הוא הופך להיות יד שלשיית? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ