![]() |
דרושים | הודעת דרושים לחברה חדשה.
חברת stitch , אשר טרם נפתחה ( הפתיחה בשבוע הבא יום ראשון. )
יש לנו נציג מכירות , אשר למד בע''פ מחירים , וכל טופס אשר יישלח בטופס ההזמנה באתר נשלח למייל שלו . הוא קורא מיילים כל חצי שעה. כרגע אנו זקוקים למתכנת אתרים ומעצב ברמה דיי גבוהה . דרישות מהמתכנת אתרים: זמינות מעל לכל. יחס חם בכל הקשור ללקוחות. יידע בשפות PHP , HTML , CSS , XHTML ( בקיצור , שידע לתכנת אתר ומערכות תוכן + לקודד אתר בקידוד תקין. ) ( אם אפשר לראות מערכות ניהול תוכן / אתרים שבניתם , יהיה מצוין. ) דרישות מהמעצב זמינות מעל לכל. יחס חם בכל הקשור ללקוחות. יידע בתוכנה PhotoShop ( תיק עבודות חובה. ) **יידע בפלאש יעזור ויעלה את האחוזים שיקבל על כל עיצוב אשר יימכר. אין דאגה, האחוזים לא נמוכים כלל וכלל , אבל אני צריך לראות את רמת המתכנת/מעצב. ליצירת קשר: 66186688 = icq 0505727314 ( אני מבקש , להתקשר אך ורק בשעות 13:00 בצהריים עד השעה 20:00 בערב. תודה. תודה על ההקשבה , עומרי. |
אני יודע שאתם רוצים מתכנת אתרים ומקודד אתרים באותה חבילה אבל אם תרצו רק מקודד מעולה אז אני האיש שלכם. ;P
|
מתכנת PHP באיזור השנה כבר
לצערי קידוד תיקני עוד לא למדתי |
שלום שמי מור כהן
אני מעצב בערך 4 שנים וקצת בתוכנת הפוטושופ ובאמצע לימודי תלת מימד בתוכנה סינמה 4D אם אתה מעוניין לראות עבודות צור קשר : 310470705 |
פגסוס , פניתי אלייך.
FartBoy וIdanSmith , מצטער, אני צריך את מה שאמרתי ולא חצי . תודה . :) בכל מקרה , אם תרצו להוסיף אותי לאייסיקיו סתם כדי לדבר , אתם מוזמנים. עדיין פתוח להצעות בנוגע למתכנת ומעצב. |
חבל שרובכם כאן לא דורשים גם ASP, וגם אין פה הרבה מתכנתים כאלה.
שיהיה לכם בהצלחה בכל מקרה. |
תשמע , ASP שפה לא שמישה. אין הרבה מתכנתי ASP.
אני מעדיף להשאר עם המתכנתים הרגילים בפתיחה. אין מה לדאוג, אני הולך להביא עוד המון שיפורים לאחר הפתיחה. |
אשמח לראות על מה מדובר, יש לי ניסיון בתיכנות אתרים, ובקידוד אתרים.
הוספתי אותך באיסיקיו. |
מצטער.
לא אקטואלי יותר , מצאתי מתכנת PHP ומקודד ( כולל כל הדרישות שרשמתי ) וגם במעצב , יש לי מעצב מעל 4 שנים בפלאש. מצטער , תודה. |
אז על מה מצטער?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ