![]() |
צריך מתכנת שיתכנת לי אתר פשוט לעבודה
אהלן חבר'ה, השם המסחרי שלי זה YDDesigns, אולי שמעתם עליי בעבר, אולי לא, אבל אני מבטיח שעוד תשמעו ממני
אני עובד בימים אלה על פורטפוליו שלי, שהייתי צריך להוציא לפני שנים חחח אבל אף פעם לא היה זמן יש קצת חופש מהצבא אז אני מתעקש לעבוד על זה. מה שתוקע אותי נכון לעכשיו זה התכנות של האתר, ובשביל זה אני פונה אליכם, אני מחפש מתכנת. בתור חייל התקציב שיש לי להוציא כמעט אפסי, אבל אני מוכן בתמורה לעצב מה שתצתרכו, אם זה לוגו רשמי (ההתמכות שלי), כרטיסי ביקור, פרסומות, מה שרק עולה לכם לראש.... באמת אשמח נורא אם מישהו יחזור אליי המסנג'ר שלי : yossi_dray_88@yahoo.com תודה רבה אנשים ! יוסי YDDesigns P.S זה הפורטפוליו נכון להיום שאני צריך לפוך לאתר רשמי : http://img106.imageshack.us/img106/8...itemainbw5.jpg כל הזכויות שמורות כמובן © אשמח לקבל גם חוות דעת על העיצוב |
שלום לך,
Bernoli- www.bernoli.co.il נשמח לקבל פרטים נוספים, יצרתי עימך קשר, המשך יום טוב. עריכה: התמונה לא עובד, ואי אפשר לצור עימך קשר במסנג'ר. אנא תוסיף אותי. |
תשלח לי אפיון מלא לאימייל וצור איתי קשר באייסי ...
אני גם חייל ומשום מה אני מבין אותך ואני ישמח לעזור לך תמורת - כלום . צור קשר. |
לצערי, אחד הכללים של פורום מסחר הינו כמות מינימאלית של 15 הודעות לגיטימיות.
ההודעות שלך ברובן הן הודעות אשר עוברות על החוקים, ולכן הנושא ננעל. שים לב! כאשר תגיע ל15 הודעות לגיטימיות, אנא שלח לי בקשה לפתיחת אשכול חדש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ