![]() |
חיפוש| מחפש להיות תומך בחברה
שלום
שמי יוסי ואני בן 15 אז ככה אני מחפש מישהו שמוכן לקחת אותי כתומך לחברה שלו ביינתים אני יודע להריץ שרתי CS 1.6,רדיו,וונטרילו. אני מבין במיוחד במודים פלאגינים FTP וכל מה שמסביב אני בשלבי למידה אבל אני מרגיש שאני מוכן להיות תומך במה שכתבתי למעלה עם הזמן אני לומד ולומד(הקליטה שלי די מהירה) ומי יודע..השמיים הם הגבול והסבלנות שלי פשוט גבוהה ומוכן להקדיש את רוב הזמן ל "עסק הזה" או איך שאתם רוצים לקרוא לזה.. אני יודע שזה נשמע טיפה טיפשי...מיזה...הוא יודע להריץ רק 3דברים אבל עם הזמן אני כמובן אלמד עוד ועוד ואם יש משהו שאני לא יודע יש אנשים לידי שיוכלו לעזור לי לפתור תבעיה (אני לא מצפה לתגובות בכלל....זה שקוף) אבל שווה לנסות (גם אם אתם חושבים שאני לא טוב מספיק...תקחו אותי לניסיון..מקסימום לא טוב...אני אלך..) לילה טוב. אם יש מישהו שמעוניין...ה"פ |
טוב אני משער שאין פה מישהו שרוצה...
הייתה פנייה בהודעה פרטית ומשם זה נגמר... אפשר לנעול =| |
אם מישהו לא היה בוחר בך זה רק בגלל הבטחון שלך
אני בתור בעל עסק נכנס ורואה את ההודעה אתה אומר " אני יודע שזה נשמע טיפה טיפשי...מיזה...הוא יודע להריץ רק 3דברים " מה שאני יודע שאני בתור בעל עסק הייתי רוצה אצלי צוות יציב שלא חושש מעצמו אתה מראה שאתה חושש להיכנס ,אנשים רוצים צוות רציני אצלהם בכל מקרה צור קשר נראה מה אתה שווה ואולי אפשר להכניס אותך לתקופת ניסיון יום טוב איסיקו 9801112 מסנג'ר : elbilia1@hotmail.com |
ננעל לבקשת המשתמש (אם תרצה לפתוח > ה"פ)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ