![]() |
פרסום באתר מעל 1500 כניסות שונות!
אז מי שלא שמע על האימיול SZeMule זה האימיול המהיר בעולם
סוג תיכנות שונה ועוד כמה תוספות ושינוים מעל 500 איש מחו"ל משתמשים בו וגם הרבה מאוד בארץ לאתר יש סטטיסטיקות יפות מאוד ליומיים שבו שמתי את הסטטיסטיקות מיום ליום זה רק עלה http://extremetracking.com/open?login=szemule כתובת האתר: www.szemule.coo.co.il לא קניתי לאתר הזה דומיין כי ממש אני לא חושב לשתר שמספר כולה הורדה לאימיול וכמה חדשות צריך דומיין עולמי בשבילו כי באמת חבל על הכסף אז מי שמעוניין מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו (לא החלפות באנרים) 201516 שימו לב שבכל יום הסטטיסטיקות רק גודלות כמובן ששמתי הורדה מחדש לאימיול וכבר הורידו תוך 24 שעות מעל 100 אנשים את האימיול שזה פלוס תוספות של 100 אנשים שיכנסו לאתר גם מחר :) אז בקיצור מי שמעוניין לפרסם שפשוט יצור קשר כי הפורסום פה משתלם ;) |
מה המחיר פרסום? מה קהל היעד של האתר?
|
ציטוט:
קהל היעד הוא יותר נערים 13-18 וכמובן שיש גם מספר מבוגרים ואנשים מחו"ל שניכנסים לאתר ישראלים מחו"ל |
יותר מדי פרסומות (בדף שהצגת), לא יעיל במיוחד לדעתי.
בנוסף, כדאי לתת לסטטטיסטיקות עוד כמה ימים, סה"כ הן ספרו רק יומיים וחצי. |
תגיד ההקמת אתר רק בשביל פרסומות?? חציט מהאתר מלא ב"פרסם כאן" :/
|
ציטוט:
ואין שמה כל כך מה לעשות רק אפשרות פירסום :) וזה לא אמור ליועיל לאנשים הפירסומות אלא רק לי כי הם מורידים את האימיול |
או שזה נכנס לי לעמוד בלי כלום רק פרסומות, בלי שום אפשרות אחרת.
או שפשוט אין כלום באתר.... מה מהם נכון? |
ציטוט:
זה לא אתר שיתוף שמעדכנים ולא כלום כולה דף HTML פשוט שנותן להורדה את האימיול זהו! והראתי כמה כניסות יש אליו :) |
אמ זה אתר שאפילו דומיין אין לו אז...עדיף לפרסם במקום אחר אני חושב...
|
ציטוט:
אז תחשוב לבד אם כדי לפרסם או לא.. אז עזוב שטויות ולא בעיה לעשות לו דומיין .be |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ