![]() |
קונה דומיין בתמורה למשתמש STEAM
אני קונה דומיין בתמורה למשתמש סטיים מקורי 1.6 (עדיף חדש).
אני יודע שבסטיים זה עולה 42 ש"ח בסביבות ודומיין עולה 220 ש"ח מהאיגוד האינטרנט הישראלי שמשם אני גם מתכוון לקנות,מי שרוצה כמובן:) זה הבדלים משמעותיים ביותר ולכן אני אסביר למה אני יכול לקנות דומיין ב220 ש"ח וסטיים לא? מכיוון שקיבלתי מתנה מחבר,ז"א הוא הכניס את הפרטי כרטיס האשראי שלו ושלח לי מתנה ז"א שאני קונה דומיין מבלי לשים כרטיס אשראי רק איזה קוד מיוחד של המתנה,שקיבלתי במייל. ואני חייב משתמש ל1.6 אני מוכן לעשות החלפה כמו שאמרתי בהתחלה דומיין בתמורה למשתמש CS 1.6. אז הקיצר לא נחפור מי שמוכן צורו איתי קשר בפרטי או באחד הדרכים שבחתימה(עדיף מסנג'יר)[איסיקיו יש בעיות]. |
איך אתה מתכוון להחליף? אני אמור להביא ראשון \ אתה?
אם אתה מעוניין להביא ראשון אני יכול להזמין לך מאיפה שתרצה את הסטים ישר לבית אם אפשרי לעשות דבר כזה. |
דרך אגב SorGil, אני לא רואה סיבה למה לקנות ב220 שקל מהאיגוד הישראלי מאשר ב87 שקלים מחברה מוסמכת ע"י האיגוד הישראלי... (LiveDNS.co.il לדוגמא)
|
אני יביא לך ראשון? - סבבה
אני רוצה שפשוט תזמין לי עם הכרטיס שלך. ופשוט תביא לי שם משתמש וסיסמה למשתמש ציטוט:
אני אוהב לקנות מהם זה תיק-תק הכל - בלי שום בעיה |
למעשה אני חולק עליך, אבל בואו לא נגלוש מהנושא
להמשך השיחה אפשר בה"פ ;) |
צור איתי קשר אני מעוניין
6260700 |
שלח לי כמה מקומות שאפשרם לקנות מהם Steam בכרטיס אשראי והם עושים משלוחים בדואר או מה שזה לא יהיה,
אני פשוט לא מוצא. |
דרך הסטיים בלבד אני רוצה
זה שעולה 42 ש"ח בכרטיס אשראי בואו אני אסביר נכנסים לאתר http://www.steampowered.com מורידים את התוכנה עושים משתמש ואז קונים CS 1.6 |
והדומיין עצמו לשנתיים? נרשם על שמי נכון? או שאתה כבר מביא לי את הקופון אז ואני עושה מה שצריך?
|
הדומיין לשנתיים,נרשם של שמך,ואני עושה את זה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ