![]() |
[דרוש]חותך/מקודד לשתי עיצובי הוסט
אני צריך די בדחיפות חותך/מקודד שיעשה עבודה של שתי עיצובי הוסט,
העיצובים כוללים : חיפוש שם מתחם,התחברות לDA,דפים,קוד תקני 100%,מותאם לכל הדפדפנים תמורה: ריסיילר שלוש ג'יגה לשנה ודומיין בנלאומי... הריסיילר על חברת גולד הוסט , ( חובה שהיה עבודות להראות , לפחות שלוש ) תנו בבקשה הצעות כאן או בפלאפון - 0545617363 (אושר) ( הודעה זו נכתבה בשביל חבר , בבקשה לא לפנות אלי להצעות אלה רק להראות עבודות ) להראות או כאן , או בפרטי |
שימו לב שמדובר פה על בניית שני אתרי html שלמים + שילוב מערכת PHP + יצירת עמוד להתחברות לDA (אין לי מושג איך עושים את זה..) וכל זה בעד משהו בשווי 70 ש"ח.
|
איך הגעת לשמונים שקל ? רק הריסיילר לשנה זה משהו כמו 60 שקל בחודש כפול 12 חודשי השנה , תחשב לבד , ועוד דומיין לשנה שעולה 30 שקל , עם אתה חושב שזה 80 שקל אתה מחשב לא נכון...
"יצירת עמוד להתחברות לDA" התכוונתי בסכ"ה לתיבת סיסמא ותיבת משתמש ושזה מקשר לפאנל ניהול ! שזה הדבר הכי פשוט שיש , סכ"ה סקריפט קטנטן אתה עדין חושב שזה מסובך ? , כנראה שאתה לא מבין = אל תגיב כאן... בכל זאת מישהו שמבין מוכן לעשות עבודה זו ? (סליחה עם פגעתי...) |
מי שיעשה עבודה זו .
יקבל גם שרת משחק לחודש אחד.. ריסלר, שרת משחק ,ודומין עולמי הריסלר והדומין לשנה עסקה משתלמת מאוד. מי שלא רוצה שלא יגיב. |
שאלה לי אליך, למה שלא תשלם כסף ולא תיתן תמורות ?
|
הממ כרגע קיבלתי הפסקה מפרויקט ענק, אז אני יכול לעשות את זה בתנאי שאני רואה קודם את שני העיצובים, אין מערכת ניהול תוכן ומדובר רק בעמוד אחד לעיצוב - ואתם נותנים לי כמה ימים (היה לי עסק פעם עם אחד שרצה שאני אעשה לו בשעה אתר)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ