![]() |
מכירת חיסול למשתמשי cs\css\cz
מכירת חיסול של משתמשי CS\CSS\CZ
CS+CZ+CSS ועוד כמה משחקים הכל ביחד 80 ש"ח CSS ועוד כמה משחקים - 50 ש"ח CS+CZ ביחד - 50 ש"ח CS נפרד - 40 ש"ח - כל האקונטים נקיים מבאנים, במלאי אין הרבה אז למהר. ליצרת קשר : 348446 איימיל : bulldoking@gmail.com מס'נגר : y@kir.co.il. תמהר ,שלא יגמר|winky| . |
אם תרצה עיצוב בתמורה לאחד החשבונות, שלח בבקשה הודעה פרטית, תודה.
|
בלי סטיות מהנושא בבקשה, תאי - כמובן שעם אצטרך אתה הראשון.
|
אני אומר דבר אחד בקשר לזה,שזה ממש לא שווה.
ואי אפשר לסמוך אלייך אחי,כי יש כ"כ תחמנים דרך האינטרנט. כך שמי שקונה ממנו שיקח בחשבון דבר אחד,שהוא לא מכיר אותו ושהוא לא יודע מי הוא. ונגיד שילמתי לך 50 שקל אוקיי?הבאת לי את המשחק שרציתי,שם משתמש וסיסמא. לאחר יום אתה פונה לחברת סטים,בא אליהם בטענה שפרצו לכם לסטים,אתה כותב להם מכתב פשוט,שם משתמש,סיסמא שלך הישנה שלך(לפני שהחליפו לך) וסי די קי. תוך 3 ימים עונים לך עם הסיסמא החדשה. |
ציטוט:
אין לי שום אינטרס לעבוד על אף אחד ועוד בכלל לקחת לו את הכסף, אני פה לא מעט זמן ותאמין לי מי שמכיר אותי יכול להעיד. |
ציטוט:
הוא מוכר פה המון זמן, ואפשר לסמוך עליו. |
תשמע,אני הבהרתי לאלה שמתכוונים לקנות משהו.
אם הם רוצים לקנות,בכיף. רק הבהרתי נקודה חשובה שצריך לקחת בחשבון,מעבר לזה החלטה שלהם ואין לי זכות להתערב. |
ציטוט:
עם מישהו היה נכנס לפורום עם הודעה אחת פותח אשכול כזה , מנסח אותו אתה יודע איך וכאלה, אז כבר לא הייתי מתווכח - אבל מי אני שאני יתווכח איתך זאת היא דעתך , מי שרוצה לקנות כמובן יעמת איתי עוד פרטים ויקבל מס' טלפון וכו'. |
אחי אני רוצה לקנות , נכנסתי אלייך לICQ.
|
אוקיי אני מחכה..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ