![]() |
מחפש עבודה כתומך בחברת איחסון..... =)
שלום לכולם שמי לידור:-D
קודם כל אבקש אם זה לא המקום לאשכול נא להעביר פשוט לא ידעתי איפה לשים את האשכול:-0 אני מעוניין לעבודה כתומך בחברת איחסון [עדיפות לחברהרשומה \גדולה (גדולה מבחינה עסקית)] כתומך אני עושה את הדברים הבאים: -תומך בבעיות שיש ללקוח בפאנל (מכל סיבה שהיא) -מתקין דומיינים \ מדריך את הלקוח איך להתקין את הדומיין (דומיין עולמי כי לישראלי צריך לשלוח פקסים וכל הכאב ראש הזה) -תומך במערכות מוכנות של פורומים (התקנת מודים\סקינים) -מתקין את רוב המערכות המוכנות -ידע ב- html -יש אפשרות לתמוך בשרת של בעל החברה אם זה ריסיילר -תומך בלקוחות בתוכנות מסרים כגון : icq ו- messenger -תומך בפלאפון -תמיכה רוב שעות היום בנייד -משפט חכם :-/ "הלקוח יותר חשוב ממה שאני צריך לעשות עכשיו" :-) על תמורה ועוד פרטים עלי אם שחכתי במקרה (נראה לי ששחכתי |Lol| ) יש לי צור קשר בתוכנות המסרים: icq:291247431 messenger: lidortking@hotmail.com תודה.|Stare| עריכה: שחכתי להגיד שיש לי ניסיון של כשנתיים |
מומלץ! אחלה בן אדם אני מכיר אותו כבר שנתיים והוא פשוט בן אדם מעולה והוא יודע את העבודה אני סומך עליו בעיניים עצומות.
בהצלחה. |
דבר ראשון, לידור...בהצלחה!
דבר שני...לידור הוא בנאדם אחלה! עבדתי איתו כחצי שנה ונהנתי מכל רגע! לידור בן אדם מקצועי ביותר ויודע מה הוא עושה. ממליץ בחום! |
21 כניסות להודעה פנו אלי בינתיים 2 אבל לא סגרתי אני פתוח להצעות עינייניות יותר
תודה |lol| |
אנא ערוך הודעתך והוסף תמורה אפשרית אחת לפחות.
|
רשמתי שיש עדיפות לכסף
|
אני מכיר אותך מפה
אדם מאוד רציני וטוב מומלץ בחום |
עדיין לא מצאתי יש עוד מעוניינים?
|
מצטער על ההקפצה פשוט זה כבר מסוף עמוד שני
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©