![]() |
אתר ישראלי על חייזרים,יצליח?
אני שרוף על כל הקטע של החייזרים אני אוהב לראות תמונות קטעי וידאו..
אני בטוח שיש עוד המון כמוני בארץ.. בגלל שממש אתר כמו שאני רוצה לעשות אין ראיתי כמה אתרים אבל עם קצת תוכן שנשאר אותו דבר וכמעט לא מתעדכן חשבתי לפתוח אתר על חייזרים בארץ שיכולל קטעי וידאו של חייזרים ושל חלליות ותמונות של חייזרים וחלליות כתתבות פורום ועוד הרבה דברים הכל על חייזרים.......... זה ברור שמי רוצה יכול לחפש בגוגל אבל למצוא דברים יפים יכול לקחת מלא זמן וגם צריך להיכנס למלא אתרים ודפים מה אתם אומרים אתר כזה יכול להצליח בארץ?..הייתם רוצים אתר כזה? -פירסמתי תהודעה הזאת בכמה מקומות אם אני יראה שהרבה רוצים אני יחחפש גם צוות..אז אם יש פה מישהו שרוצה להיות במידה ואני ייפתח שיצור קשר איתי או שיגיב..- |
חחח,לא נראה לי,למרות שאני מאממין בזה 50% בחישוב מדוייק לא ממש מאמינים.
|
ציטוט:
|
"אני בטוח שיש עוד המון כמוני בארץ"
אני במקומך לא היתי כל כל בטוח... |
אלה שלא מאמינים בחייזרים זה אנשים שבטוח לא ראו כל מה שאני ראיתי בגלל זה שהם לא מאמינים הם חוסמים מעצם דברים על חייזרים ושוללים כל דבר שיש על זה הם לא רואים סרטים סירטונים תמונות אם הם יראו אני בטוח שההיגיון כבר יתחיל לחלחל..
|
תראה.
אם אתה מחפש לעשות כסף מהאתר אתה לא תעשה. זו הבעיה כאן, כל אחד פותח אתר בשביל רווח. אתה אוהב את זה, תפתח, מה אכפת לך אם יצליח? אז יהיו רק 3 אנשים שייהנו מהאתר, לא מספיק? תחשוב על זה... |
ציטוט:
כל סרט/תמונה, יש סיכוי שזויפו באמצעות הטכנולוגיה המתקדמת של היום. למה? כסף. ציטוט:
ויש אתר כזה לדעתי. |
לא ידוע , היה לפני כמה ימים בערוץ 2 " כיצד לשללוט על המוח " היה מעניין
חחחחח ,אבל גם מוזר קצת אבל לדעתי אחד בן 15 לא יצליח לפתוח אתר כזה. צריך מישהו מבוגר. |
חחח לא יצליח 100%
|
אולי יצליח אבל לא עבור רווחים. זה מעניין קצת כל אחד אבל לא חושב עד כדי כך של לפתוח אתר רציני עם פורומים וכו'.
אבל סה"כ רעיון חמוד לאתר בסיסי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ