![]() |
מחפשים מתכנת/מקודד/מתקין/תומך/מאבטח/הכל ? - כנסו
ניסיתי למכור את עצמי בשבועיים האחרונים כמו שכולכם שמתם לב (אני מקווה ששמתם לב :P)
זה לא עובד משהו, אני מתאר לעצמי בגלל שאנשים פה לא מכירים אותי (ואת הכישורים שלי) אז החלטתי לעבוד קצת בחינם כל מי שצריך משהו לחברה שלו שייצור קשר אבל לא דברים שכורחים קשר עם לקוחות 24/7. ניהול/תחזוק שרתים (web, gaming, storage, etc) התקנות מא' עד ת' תכנות אבטחת מידע וכיו"ב. אני באמת מקווה להשתלב כאן ולהכיר אנשים. שבת שלום לכולם |
ציטוט:
|Stare| |
שניה, תן לי לראות אם הבנתי נכון.
לא הצליח לך אז פנית לזנות, וכשאף אחד לא רצה לשלם לך החלטת שאתה מוכן לעבוד בחינם? |
לא ממש
דווקא הולך לי מצויין באופן פרטי אני רוצה להכנס לקהילה כאן בארץ לעבוד קצת בשביל שקלים אני עכשיו קיבלתי איזה פרוייקט נחמד אבל זה משהו ארוך טווח, לכן לא יהיו תוצאות בעתיד הקרוב כל התגובות שקיבלתי מאנשים זה שהם לא מכירים אותי ולכן הם לא יכולים לסמוך עלי אז אני מוכן לעשות קצת דברים בחינם ע"מ לצבור קרדיט כאן בארץ. אפשר גם לקרוא לזה זנות, כן. |
כנראה שהוא כן בצורה זמנית...
לדעתי רעיון מצוין עם אתה רוצה שאני לסגור איתי סכום בפרטים.... או באיסקיו 581036 |
ציטוט:
לא יפה אחי. דרך אגב, כל הכבוד לך עומר על היוזמה. כמו שאמרתי מקודם, אתה מנסה ליצור לעצמך שם, וזו הדרך הכי נפוצה לעשות זאת. בהצלחה בהמשך! |
אם בא לך לקודד לי את האתר מחדש כך שיעבוד בצורה מהירה אשמח מאוד :).
המשך יום נעים. |
בכיף אחי
תביא לינק לקבצים |
אתה יודע לאבטח מערכות PHP ?
|
בהחלט
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ