![]() |
דרוש : תותח במערכת ibheb שיודע לתרגם סקינים מאנגלית לעברית !! יש תמורה...
טוב אז ככה...
אני בתהליכי התחלה של בניית פורום יחיד מסוגו... אני צריך מישהו שמבין טוב מאוד (ולא פחות) בבניית פורומים... שיידע לתרגם סקינים מאנגלית לעברית... -יש אפשרות שיקבל בפורום את הכינוי "טכנאי הפורום"... (רק אם רוצה כמובן...) ויש אפשרות לעשות את מה שאני צריך וזהו... -יתרון למי שיודע לעשות כפתורים... אז ככה... הפורום כבר מוכן... יש כבר סקין... אבל אני רוצה משהו יותר יפה... אני מבהיר מראש... אני בוחר את הסקין וקובע הכל.. אני לא מבקש יועצים... מי שחושב שהוא לא יודע דבר מסויים עדיף שלא יפנה אליי כי אז סתם תהיה אי נעימות... התמורה שלי היא 2 מספרי איי סי קיו של 6 ספרות !! לא יודע אם תאמינו אבל כבר חילקתי למי שעזר לי בפורום שהיה לי בעבר... ואני יכול לתת לכם לשאול אותם... אולי התמורה היא לא משהו אבל זה רק מה שיש לי להציע... אתם מוזמנים לפנות אליי לאיי סי קיו : 460409 ובמסנג'ר : dj_ishay@hotmail.co.il אני בן אדם אמין מאוד ומחפש אנשים אמינים בלבד !!! מי שלא יראה לי אמין יקבל התעלמות !!! |
כנס לתיקייה LANG\EG\ כל הקבצים תתרגם מאנגלית לעברית :|
מה הבעייה כאן ? לא הבנתי =\ |
אסור לדבר על פורומים!!!
ובכמו זה שאמר תכנס לתיקיה LNG מה קשה בזה? |
אסור לדבר פה על מערכות מוכנות...
אבל אני יודע לעשות את זה צור איתי קשר... |
DanGer's
אין לי כוח לזה... אני בטוח שזה יותר מסובך מאיך שאתה מתאר... TheShark עוד פעם מערכת מוכנה ?! שום דבר לא מוכן !! די כברררררררר pini89 אחי... זה לא מוכן.... אני ייצור איתך קשר... |
אם אתה רוצה אני מוכן לעשות לך את הכל..
היו לי מלא פורומים במיוחד של IBHEB היו מודים שיצירתי וקיצר אני יודע לעשות הכל.. פנה אלי לאיסיקיו: 333444570 רק שאני מעוניין בתמורה של 30 ש"ח / דומיין NET אם תירצה עוד משהו במערכת כמו שאני יכין לך CSS אז תגיד לי כי אני גם כותב CSS.. |
צור קשר
|
אני יכול לעזור תיכנס אליי לאייסי 242146806
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ