![]() |
הצעת מחיר לקידום אתר [ מחיר מצחיק ]
שלום, קוראים לי אליאב למי שלא מכיר, ואני מקדם אתרים דיי חדש אבל גם חזק בתחום עם הידע והניסיון. לקראת החופש, אני מחפש עבודות בתור מקדם אתרים ויש לי הצעות מחיר מצחיקות. קידום אתר למשך חצי שנה רק ב-600 ש"ח! מובטחת הצלחה, והגעה לעמודים הראשונים. ובמצב שלא תיהיה הצלחה (1 למיליון שזה יקרה), אני מחזיר את הכסף. לאתר שני, (אם יש לכם 2 אתרים, על האתר השני שתרצו קידום יעלה לכם רק 250 ש"ח!). לאתר שלישי 200 ש"ח. תוכלו לצפות במילות מפתח שקידמתי באתר שלי: www.EliavSys.com (פרטים ליצירת קשר, בחתימה ובאתר) אליאב. |
מומלץ ביותר.
|
מומלץ בחום!!
אליאב בן אדם נשמה, כמה שאני משגע אותו, לא יעזור. הוא הבן אדם הכי סובלני שאני מכיר, וזה בדוק! אליאב מקדם פצצה חבל על הזמן.. מי שלא יודע - הוא מקום ראשון ב hostscoil מי שלא הולך אליו - מ-פ-ס-י-ד ! בהצלחה אליאב!! תודה רבה לך על הכל. |
אני במקומך לא הייתי מבטיח כאלה דברים...כי אתה לא תעמוד בהם.
|
אעמוד.
אם אני לא מצליח, אני מחזיר את הכסף (מלא או חלק, תלוי עד איפה קידמתי) |
אתה לא תעמוד. ממש קשה לקדם את "ינון בן דוד"
תעשה לעצמך טובה ותערוך את ההודעה ככה תמנע אי נעימויות העתיד. |
kokoman ממך בינתיים לא ראינו כלום כולך פקה פקה לעומת אליאב אז הדוגמא של ינון בן דוד מראה עד כמה אתה בוגר, במקום להידחף לכל מקום ולהשמיע את הדעה הלא רצויה שלך אולי תעשה משהו מועיל עם עצמך?!
|
למה שתראה ממני משהו? אני מקדם דברים גדולים למטרת רווח אישית. למה שאני ישתף אותכם בזה?
|
לא ביקשתי שתראה לא ביקשתי שתוכיח לי משהו פשוט כל הודעה שאתה מוסיף את התגובה שלך נראת כאילו אתה בא לצחוק על אחרים ועם אף גבוה.
אז גם אני לא מראה את העבודות שלי כאן וגם אני מרוויח סכום כסף לא קטן זה אומר שאני צריך להשתחצן? להשוויץ בזה? שאני טוב יותר מאחרים? לא! |
תפרסם פה ביטויים שכבר קידמת בעבר...
עריכה: ראיתי את הביטויים והם נראים די קלים לפני שאתה לוקח על משהו כסף תנסה לקדם משהו באמת קשה,אפשר אפילו בחינם(לחבר/למישהו שאתה מכיר) ואז תוכל לקחת על זה גם כסף. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ