![]() |
[דרושים] אנשי צוות לעסק פיתוח אתרים
שלום לכולם,
לעסק פיתוח אתרים דרושים מס' אנשי צוות: - מעצב - פלאשר - מתכנת ASP דרישות: מעצב: - גיל מינימלי: 15. - וותק של לפחות כשנתיים. - עבודות עשירות פרט להוסטינג, לפחות 5. - שפה גבוהה ורהוטה, אחד שלא מתעצבן מהר, ובמקרה של עצבים לא מקלל. פלאשר: - גיל מינימלי: 15. - וותק של לפחות כשנתיים. - הצגה של לפחות 5 עבודות. - שפה גבוהה ורהוטה, אחד שלא מתעצבן מהר, ובמקרה של עצבים לא מקלל. מתכנת ASP: - גיל מינימלי: 15. - וותק של לפחות כשנתיים. - הצגה של לפחות 5 עבודות. - שפה גבוהה ורהוטה, אחד שלא מתעצבן מהר, ובמקרה של עצבים לא מקלל. *יש לציין שבעסק יש כעת: מעצב, מקודד, מתכנת PHP, קופירייטר. *כמובן שהעסק חוקי, וכרגע רשום כעוסק פטור. *אנא השאירו עבודות כאן לפי הדרישה, ציינו את גילכם, את הוותק שלכם בתחום, ופרטים ליצירת קשר (פלאפון ומסנג'ר). יום טוב. |
משלמים PER עבודה?.. או PER חודש?... וכמה בדיוק?"
|
ציטוט:
כמה בדיוק אני לא יכול לומר אין לי מושג, אבל מה שכן אני יכול לומר שיש מס' לקוחות רציניים. |
אני מעצב ומתכנת ASP ( ו PHP אם זה משנה ). אבל אין לי 5 עבודות להראות (אני עובד פחות עם ASP ...), אז אני לא יוכל להציע מועמדות?
|
ציטוט:
תפנה אליי בבקשה למסנג'ר- amnon.h@hotmail.com נמשיך את השיחה שם. |
אוקיי הוספתי אותך :)
|
מתכנת Asp מומלץ, אלמוג freetopsite.co.il זה אתר שהוא בנא לעצמו. הכינוי שלו פה בפורום הוא somebody. לי אישית הוא בנא אתר באמת יצאתי מרוצה+++ עבודה מצויינת...
|
|
נכון לעכשיו דרושים רק:
- מעצב - פלאשר נמצא מתכנת ASP. |
אני מתכנת ASP,PHP,JS ועוד .
צור קשר פרטים בחתימה . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ