![]() |
[מחפש] סוכני מכירות - בדחיפות!
תנאים: להביא 2 לקוחות ומעלה ע"מ לקבל על זה כסף.
מסלול א': 15% מכל לקוח שתביאו באופן קבוע כל חודש. מסלול ב': 35% מכל לקוח שתביאו כל חודש למשך שנה. מסלול א' נותן לכם אחוזים נמוכים אבל תקבלו אותם כל עוד הלקוח נמצא בחברה וזה יכול להיות מצידנו גם 50 שנה. מסלול ב' נותן יותר אחוזים אבל לתקופה של שנה אחת בלבד או עד שהלקוח עוזב (הקרוב מביניהם). הצעה רק אצלי: תוכלו לבחור את המסלול שמתאים לכם עבור כל לקוח שתביאו!!! זתומרת שאם יש לקוח שמשלם הרבה אבל לא נראה לכם שהוא ישאר לאורך זמן בטח תעדיפו את מסלול ב', ואם יש לקוח שמשלם קצת אבל נשאר לפחות כמה שנים אז בטח תעדיפו את מסלול א', כי ב20 ש"ח לחודש מכל לקוח אז ההבדל הוא עוד כמה שקלים בודדים... כל מי שמעוניין שישאיר כאן תגובה, או הודעה פרטית או: מסנג'ר: maker11@bezeqint.net אייסיקיו: 8-10-50-70 נייד: 052-3360543 תודה מראש, דוד לוי. עריכה: מי שיצליח להביא 10 לקוחות או יותר נוכל לסגור איתו על אחוזים גבוהים יותר מהלקוחות שהוא הביא. אפילו להגיע ל50% על כל לקוח! |
מה המחירים שבהם אתה הולך לשווק את השרותים שלך שאתה נוץן אחוזים כל כך גבוהים?
עצה בשבילך קודם תגבש מחירים תבדוק מה צפי הרווחים לתקופה של שלושה חודשים אח"כ תתחיל לחשוב כמה אחוזים מי מקבל ועל איזה גודל סדר של עסקה. |
יש לי צפי והכל
לא אכפת לי המחירים... מצידי אני ימכור 100 מגה בשקל :) אני יעשה דיון עם כל סוכני המכירות ואפילו אתן להם לבחור את המחירים שיהיו הוגנים בשבילם כדי שיוכלו להכיא כמה לקוחות שרק אפשר |
אני מקווה שאתם מודעים לעניין שאני עדיין מחפש סוכני מכירות.
|
|
שימו לב!
שינוי המסלולים. מעכשיו: מסלול א': 22% על כל לקוח, כל חודש, לכל החיים, כל עוד הלקוח בחברה. מסלול ב': 44% על כל לקוח, כל חודש, למשך שנה, כל עוד הלקוח בחברה. תבחרו ותפנו אלי בפרטים המופיעים למעלה. |
דוד מתי תתחבר לאייסיקיו?
|
שלח לי הודעה ותקבל תגובה.
|
יש לי שאלה:
איך סוכני מכירות מביאים לקוחות? מה הם עושים על מנת להביא אותם? תודה וסליחה על הבורות... |
זה כבר בעיה שלהם
מצידי שילכו ללקוחות הביתה ויחלקו להם בייגלה מתנה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ