![]() |
[הצעה חד פעמית] מערכת העלאת קבצים כולל ניהול משתמש ופאנל בתמורה לקידום אתר!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
יש לי מערכת העלאת קבצים שהמחיר שלה הוא 250 ש"ח. לצערי, לא הצלחתי למכור אותה ולכן אני כבר מעוניין להעיף אותה. אז איזו מערכת העלאת קבצים? - אז בקצרה, כוללת עיצוב מקצועי + מערכת הרשמת משתמשים + פאנל למשתמשים (מחיקת תמונות וכו') + פאנל ניהול למנהל ראשי (מכיל מחיקת תמונות, IP, משתמשים, מחיקת משתמשים) + עמודי תוכן מוכנים. לדוגמא: http://www.dbz-il.net/others/picup כניסה למשתמש רגיל: demo ו-demo כניסה למנהל ראשי: http://www.dbz-il.net/others/picup/admin שם משתמש וסיסמא admin admin כבר נמאס לי לכתוב עליה פשוט תסתכלו. בקיצר כל זה בתמונה לקידום אתר אנימה, אז למה בעצם אתר אנימה? אוקיי, אז ככה אני כ"כ אבל כ"כ מיואש מלמכור את המערכת שהחלטתי פשוט לוותר על הערך שלה. אז לאחיין שלי היה יומהולדת והבאתי לו מכונית עם שלט (זוכר ת'צמי בימים הטובים|לב| ). בקיצור הוא לא אהב ת'מתנה למרות שהוא בן 9. אז הוא ביקש אתר אנימה dbz-il.net נראה של סידרה דרקון בול Z. קיצר עצבתי לו עיצוב פלאש הכל. לאחר מכן החמוד הזה (דרך אגב, ילד מתוק - הייתי מסכים לוותר על החיים שלי בשביל שהוא ישאר בחיים :)) אמר שלמרות הכל האתר שלו לא מפורסם והתחיל (מצטער על הביטוי!!!!) "לזיין" לי את השכל. קיצר החלטתי שבשבילו הכל, אני מסכים לוותר על הפרויקט E.U Advanced PHP Image Hosting Script (מערכת העלאות שלי) בשבילו. אז כל מה שצריך זה לקדם את האתר DBZ-iL.Net והמערכת תנתן בשמחה. למעוניינים, לכתוב. |
יש לי שאלה נניח וקידמתי את האתר והכל איך אתה תידע שבאמת קידמתי? אתה תמיד יכול להגיד שלא קידמתי את האתר ולא לתת לי את המערכת
|
ציטוט:
יש לך עצות בעניין? מוזר לא חשבתי על זה יותר מידי. תראה, אבל סיבות לא לתת לך את המערכת אין לי, אני עושה עסק ויש בי אמון. ומסימום מה תפסיד. ולמה לי לא לתת את המערכת, איני מפסיד דבר. |
צור קשר בתוכנות המסרים המידיים
|
צור קשר בתוכנות המסרים:
איסיקיו:306640287 מסנג'ר:uri123@netvision.net.il |
צור קשר
298121963 אני יעזור לך ליאור |
ציטוט:
תוכל תמיד להתקין מערכת סטטיסטיקות באתר, ולראות אם חל שינוי בחשיפות, כניסות ייחודיות וכו' |
צור קשר
פרטים בחתימה... |
סתם שתדע תגיד לפלאשר שלך שיעשה שטח HIT על כל כפתור שיש לך שמה למעלה כי אי אפשר ללחוץ על הכפתורים
בכלליות העיצוב נורא נחמד :) אבל אני לא זקוק למערכת העלאת קבצים. |
אחי צור קשר יש לי הצעה בשבילך :) בקשר למערכת וקידום אתר
פלאפון: 0508577702 266543038 icq מסנגר avi@wisetp.co.il -הצעה משתלמת בתודה, אבי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ