![]() |
מחפשים מתכנת לחברת עיצוב...
שלום אני מנהל חברת WaterColor, החברה פועלת כרגע עם 2 אנשי צוות אחד בן 16 שהוא המעצב הראשי של החברה... ועוד איש צוות בן 17 שהוא האיש פרסום ושירות הלקוחות של החברה, החברה הינה פעילה כשנה וחצי ועובדת על עיצוב אתרים ועיצוב גרפי ללקוחות לכן גם לא היה לנו זמן לפתוח פורטפוליו, לכן החלטנו השבוע שאנחנו רוצים לבנות פורטפוליו לחברה שישמש כתיק עבודות לחברה..
אנחנו מחפשים מתכנת שיעבוד איתנו לאורך כל הדרך... המתכנת שיהיה לו לפחות שנה ניסיון עם שפות תכנות ולא רק HTML.. התמורה או איך שנקרא לזה ככה היא שהמתכנת יעבוד איתנו במקביל כל עיצוב שירכשו מאיתנו כמובן נפנה אותו למתכנת שלנו והוא מקבל 100% מהכסף של התכנות אנחנו לא לוקחים שקל מהעבודה של המתכנת.. התמורה היחידה עם אפשר לקרוא לזה תמורה בשבילנו היא שהמתכנת צריך לקודד לנו את הפורטפוליו...זה הכל... לפרטים נוספים: אדיר: אייסיקיו: 259-452-934 אימייל: hkandel@netvision.net.il עידו: אייסיקיו: 179-801-799 אימייל: itzik_y@netvision.net.il תודה צוות WaterColor... |
אם תצטרכו פלאשר אני מוכן בשמחה להצטרף לצוות שלכם.
|
חברה? אתם לא רשומים
|
חברה..?
אתם לא רשומים זה 1.. 2, לא רשמתם תמורה, אם כן : לא רואים/מבינים. דיווחתי, יום טוב, בהצלחה. |
"התמורה או איך שנקרא לזה ככה היא שהמתכנת יעבוד איתנו במקביל כל עיצוב שירכשו מאיתנו כמובן נפנה אותו למתכנת שלנו והוא מקבל 100% מהכסף של התכנות אנחנו לא לוקחים שקל מהעבודה של המתכנת.. "
ואתם לא רשומים כחברה. נעול + אזהרה. *תודה לעילם על הדיווח. |
שמע אני יכול לתכנת לך אבל תן לי תשלום ראשוני של התכנות או התחייבות לעבודות....
|
יונתן לא נעלת אחי...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ