![]() |
תמיד רצית עסק איכסון אבל לא היה לך כסף לעיצוב ותיכנות? - כנס לפה!
תמיד רצית עסק איכסון אבל לא היה לך כסף לעיצוב ותיכנות? - הגעת למקום הנכון.
עכשיו אני מציין בתחילת האשכול, שכל אלה שרוצים להגיב כמו "אתה הורס את השוק, עכשיו תהיה עוד חברה/פראייר" וכל הבילבולי מוח האלה- אל תגיבו, כי נמאס לי מזה - תחסכו את זה ממני! ועכשיו למטרה של האשכול: יש לי עיצוב הוסטינג ללא שימוש שאני מוכן לתת אותו למי שירצה- בחינם, לאחר שאני ימצא מישהו שירצה את העיצוב אני אתכנת אותו לפי בקשתו ואתן לו את זה- הכל בחינם. עכשיו אני לא אראה לאף אחד (חוץ מזה שיבחר בסוף כ"לוקח" העיצוב) את העיצוב, מה שאני יכול להגיד זה שהוא מפואר (לא אני עיצבתי, לא לדאוג חח), אז אל תבקשו אפילו לראות אותו. עכשיו יש תנאי אחד לקבלת העיצוב, והוא שתהיה לכם סיבה מספיק טובה, לא לפנות אליי לאייסיקיו או לפלאפון כי אני פשוט ינתק או יאגנר אתכם במקום, תשאירו פה את הסיבה, והסיבה שלדעתי תהיה מספיק טובה תקבל הודעה פרטית שהיא קיבלה את העיצוב ואחרי זה נמשיך לתיכנות וכו'. אני מבקש שוב לא להגיד את הבילבולי מוח שציינתי בהתחלה ובבקשה שהאשכול לא יהפך לספאם. בהצלחה לכל "המתמודדים". :) עריכה: לא לפנות אליי גם בהודעות פרטיות. מי שפנה אליי (לא אציין את שמו) אני מוותר לך הפעם כי באמת שכחתי לציין את זה, מצטער. אתה מוזמן להגיב פה באשכול את הסיבה שלך. עוד משהו ששכחתי: מחר בשעה 17:00 הכל יגמר, אני אבקש לנעול את האשכול, אראה את כל הסיבות ואחליט מי יקבל את העיצוב, מי שיגיב אחרי 17:00 מחר סיבתו לא תחשב. |
בהצלחה
מפעם ראשונה שאני שומע את המילה "יאגנר" ואני מאריך מאד את היוזמה לא הרבה אנשים היו חושבים אל זה. חוץ מ פייר סטייל שעשו זאת :) בלי תיכנות אבל במילים אחרות אחלה יוזמה בהצלחה ערב טוב דניס |
יפה מאוד מצידך שיהיה בהצלחה.
|
אם אתה לא מוסדר דוגמא של העיצוב אולי לפחות תגיד מי המעצב (אם אפשר).
|
אוקיי אז שלום אני עידו דרור,
אשמח לקבל את העיצוב כי אני בתהליכים לפתחת חברת אחסון - זה מאוד יקל עלי בהוצאות. בנוסף לכך אני בעצמי יכול לתכנת את העיצוב וכך זה יוריד ממך קצת עומס. אם יהיה בא לך בעתיד אפילו תוכל לקבל שטח אחסון ועוד כמה דברים, אפילו כבר עכשיו אוכל לסדר לך איזה אחסון או אפילו שרת רדיו אם תרצה, כסמליות על העיצוב. גם אם אקבל את העיצוב וגם אם לא, מראש תודה לך ויוזמה מעולה, כל הכבוד! |
תודה לכולם :)
אני שמח שאתם אוהבים את הרעיון. ולמי שביקש לראות את העיצוב, לא, מצטער. כל המטרה היא שמי שיקבל את העיצוב לבסוף לא יצטרך לסבול את העלבונות על זה שהעיצוב חינם ושזה כמו מפייר סטייל, ותאמין לי יש איזה 5-10 אנשים שאוהבים לעשות את זה בפורום, זאת הסיבה שאני לא מפרסם אותו. אבל אני יכול לומר שהוא מקצועי ומפואר, דעתי לפחות. |
כל הכבוד על היוזמה !
מקווה שתבחר במישהו שבאמת רציני ויעלה אף במעט את שוק חברות ההוסט (לפחות בקהילת הוסטס). בתודה רונן.. |
ציטוט:
|
ממש תחרות "קח אותי עיצוב" ("קחי אותי שרון")
בהצלחה |
כל הכבוד אולי אני יקח אז תישמרו לי חח
אוקיי אני רוצה אז ככה יש לי ולעוד 2 חברים חברת איכסון יש לנו הכול יש גם עיצוב אבל לא יפה בכלל ולא מקצועי בעוד כ- חודשים אנחנו נעבור לשרת מיני יעודי מישם ליעודי ואז השמים הם הגבול! וגם עוד דבר ההוצאות החודשיות בערך 150 שקל לחודש על כל מיני תוכניות שאנחנו מבצעים וזה בסוף השנה יגיע לססכום עצום ואני בספק אים נוכל לכסות אים תיתן אני מקווה שזה יקל עילנו אם תוכל לתת זה מאוד יעזור לנו תודה מראש צוות איס סרב |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ