![]() |
מחפש מערכת ניהול לקוחות
מערכת ניהול לקוחות פשוטה ובסיסית אבל הכי חשוב שהיא תשלח אימייל בהגדרה שלי יום או יומיים לפני שנגמר זמן החשבון...
|
תומר
atom-bomb יצר כזאת מערכת . אני חושב שהמערכת הזאת עכשיו ניתנת ב-sms של 15 שקלים שוב אני אומר אני חושב אני לא בטוח . |
|
ציטוט:
המייל שנשלח אליו, מכיל את שם החשבון, שם החבילה, מחיר, תקופה, ועוד כמה זמן נגמר החשבון המערכת רצה כל יום על כל החשבונות ובודקת למי צריך לשלוח. היא בנויה ב-PHP, כך שלא תהיה בעיה להתקין אותה על לינוקס. אם אתה מעוניין במחיר, דבר איתי בפרטי |
SITEAM
כנראה אצור איתך קשר עוד היום בערב.. עריכה:אם תוכל לרשום פה את מס' הטלפון/פלאפון שלך זה יהיה בהרבה יותר נוח. ATOM-BOMB המערכת שלך אומרת שהרישיון לא חוקי :-\ |
ציטוט:
הטלפונים שלנו נמצאים בעמוד צור קשר אצלנו באתר בכל מקרה, הנה דמו למערכת: http://siteam.co.il/clientsalarmdemo/admin/ משתמש: admin סיסמא: pass ניתן להוסיף בתוספת תשלום אפשרויות חיפוש (לפי מספר ימים שנותרים, לפי שם לקוח, אי מייל, שם חשבון, שם חבילה, מחיר). * המחיר כולל התקנה |
שלב ד': יש לפתוח מסד-נתונים חדש למערכת, ולאח"כ יש לטעון את הקובץ upanel.sql לתוך ה PhpMyAdmin (חוצץ SQL)
לא מבין את זה... אולי מ/שהו יכול להסביר לי את זה? |
siteam
אם תוכל לשלוח לי מחיר בפרטי זה יהיה מצויין התרשמתי מאוד מהמערכת ואני מעוניין לרכוש אותך... |
מערכת לניהול לקוחות
לדמו לחץ כאן ; שם משתמש וסיסמא demo |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ