הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   סינון: 48 שעות לבקשת שינוי המשתמש של עסק לא מורשה ו.. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=14281)

SHeDoN 28-01-06 11:43

סינון: 48 שעות לבקשת שינוי המשתמש של עסק לא מורשה ו..

קהילה יקרה, קודם כל - שבת שלום,
לאחר המון מחשבה כיצד למנוע את ה"חתימות" של העסקים הלא מורשים, זה שהשם משתמש שלהם הוא השם של העסק? אני לא יכול לבוא ו"לגזור" להם אותו בלי הודעה מראש.

ולכן, ראו זאת הודעה מראש המודיעה על:
  • - הסרת כל חתימה שתדווח ללא הודעה מוקדמת.
    • על-מנת להבין: במידה והצוות נתקל או משתמש דיווח על פרופיל שעובר על החוקים - הפרופיל ינוקה (ראה "פרופיל של המשתמש) גם מחתימות וגם משם המשתמש.
  • - שינוי כל שם משתתמש שמכיל עסק לא מורשה - לפיכך: משתמש שהשם שלו הוא "keyTekK.com" והעסק לא חוקי, השם ישונה ל"חבר1" (והמשך, חבר2 וכו').
ולכל דבר יש סיבה, והסיבה למסיבה היא:
לא יתכן שאחרי המון זמן משתמשים עוקפים את חוק החתימות וחברות. לא ייתכן, ולא נמשיך ככה.
לנסות אותנו? תנסו.
אני לא יודע אם יש אנשים שבא להם להשתעשע איתי או עם הצוות, כל חתימה שניה שתמצא של "עסק לא מורשה לפירסום" תמחק + תישלל הגישה למשתמש לעריכת החתימה. ראו הוזהרתם!
שבת שלום וצהריים טובים,
אלי.

TalGarty 28-01-06 11:48

יפה יפה אלי. רעיון טוב.
רק שאלה אחת שלא הזכרת פה,
אתה תערוך את הפרופיל אחרי ה 42 שעות או בזמן ה42 שעות האלו?

ועוד משהו, למה 42? חח אולי התכוונת ל48[שזה יומיים].

SHeDoN 28-01-06 11:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
יפה יפה אלי. רעיון טוב.
רק שאלה אחת שלא הזכרת פה,
אתה תערוך את הפרופיל אחרי ה 42 שעות או בזמן ה42 שעות האלו?

ועוד משהו, למה 42? חח אולי התכוונת ל48[שזה יומיים].

היי טל,
זאת התראה המודיעה שלאחר יומיים - יהיה פה מהפך. כל חתימה, וכל שם משתמש שיימצא לא חוקי ישונה.

בזמן ה48 האלו, המשתמשים יכולים לבקש ו/או להוריד את החתימות הלא חוקיות.

Alm 28-01-06 12:56

כל הכבוד אלי, אני אדווח לך במידה ואראה פעילות יוצאת דופן בעניין.

Nimrod Levy 28-01-06 13:51

אשמח אם תשנו לי את הכינוי ל
Nimrod Levy
תודה

Deep 28-01-06 14:42

רעיון מעולה, אני תומך בזה, זה מאוד מבלבל, גם הצבעים עם יד על עלב אני חושב שחלק מהאנשים המורשים הם מנהלי פורומים וזה מבלבל,
אגב אם תוכל לשנות לי את השם ל Deep אם הוא תפוס אז ל Scene תודה.

somebody 28-01-06 16:00

כל הכבוד אלי!!

SHeDoN 30-01-06 09:52

שימו לב,
מרגע שעברו ה48 שעות הללו,
כעת יהיה עריכת חתימה בצורה מאוד מסיבית.

כל חתימה שלא תיהיה חוקית תכיל בתוכה את התמונה הבאה:

יצירת חתימות משתמש:
ציטוט:

רוב משתמשי הפורום מכניסים חתימה על מנת שתייצג אותה בפני הקהילה ותייצג אותם / תתן עליהם עוד מידע.
להלן החוקים העומדים על החתימות:
א. אין להכניס לחתימה מעל 4 שורות טקסט בגודל הרגיל ו6 בקטן. או 2 שורות טקסט + תמונה.
ב. אין לכתוב בטקסט בצבע אדום או על גווניו. אין לכתוב בטקסט גדול.
ג. חל איסור על הכנסת 2 תמונות לחתימה, גודל תמונה לא יעלה על: 320X160 או 470X65
ד. חל איסור על הכנסת חתימות או לינקים או באנרים אשר לחיצה עליהם מהווה מקור ישיר להכנסה כספית עבור מפרסם הלינק או הבאנר. ועל מנת להבהיר סעיף זה: אין להכניס חתימות אשר הקישור מהם והפירסום שלהם מאפשר רווח מגורם צד שלישי. בכך אנו כוללים אך לא מוגבלים לחברות כמו כסףקל ו-I-media.

1. כל חבר המעוניין לפרסם את עצמו או את עסקו, באמצעות הודעות או פרטים בחתימה (כולל באנרים ותמונות בחתימה) מחוייב לעבור תהליך הרשמה עם אישור על מנת שיוכל לפרסם הצעות שונות של מכירה, קידום אתרים, קידום עסק או הצעות עסקיות.

*פרט חשוב: התמונה היא קישור לחוקי הפורום הראשיים שבו מופיע חוק החתימות.

**במידה וראיתם משתמש בשם "חברX" (כאשר X מסמל מספר) - הוא חבר שהשם שלו לא היה חוקי. וללא התראה מראש, וידיעתו..השם שונה.

נקווה שנמצא כמה שפחות ונערוך כמה שפחות,
אלי.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:59.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ