![]() |
מחפש להיות נציג מכירות..
מחפש להיות נציג מכירות .
יש לי שפה גבוה . אני לא דורש תמורה. אוקיי אני יכול לתמוך בכל תוכנה אפשרית(סקייפי,וונטרילו,טים ספיק ,X-FIRE , איסקיו , מסנגר , פלאפון ...כל התוכנות..) |
אני אשמח לנציגי מכירות
צור קשר בה'פ |
ציטוט:
אם אני לא טועה, יצא לנו לדבר מספר פעמים בנושא. אתה מוזמן להזכיר לי בפרטי למה השת"פ לא יצא לפועל |
ציטוט:
להיות נציג מכירות אצל סיסטם זה משהו מכובד, ולא בחברה שתיתן לך אכסון של 100 מגה תמורת זה |
אתה רוצה להיות נציג מכירות ואתה תומך ב ... ?
נציג מכירות לא תומך :/ |
במידה ותהיה מעוניין , אני עצמי מאוד מעוניין בנציגי מכירות .
התמורה על העבודה היא כספית \ וירטואלית ... (מה שתבחר) יצירת קשר : נייד - 0525538752 או 0575899993 אימייל : admin@extreme-serv.co.il או בהודעה פרטית . |
כל מי שרוצה בבקשה שיצור קשר באיסקיו.
למה מה זה לא נוח לי פה , אני לא רגיל , ומי שרוצה שיבוא אליי. אהה וד.א אני זמין רוב שעות היום בפלאפון. ולמי שיש משתמש רמה גבוה בגיימר יהיה בעדיפות חח.. טוב בואו לאיסקיו. |
UP
ועידכון להודעה: אני מחפש עבודה כתומך או כנציג מכירות , הידע שיש לי; -זמן רב בתחום -תוכנות מסרים,הרבה - סקייפי , איסקיו , מסנגר , פלאפון ...ועוד ועוד.. -ידע בDicretAdmin -שפה גבוהה -קומבינות חחח אוקיי בוא נגיע לתמורה , התמורה שאני רוצה חח זה משתמש בגיימר רמה גבוהה כמובן. (אני לא מכור או משהו פשוט אני חייב לחבר שלי חייב חייב..=\) לפניות: 342696580 llop0@walla.co.il |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ