![]() |
מעוניין לפתוח פורום מסוים.
עלה לי רעיון לפתוח פורום לקהילת השדרנים.(בלי קשר לרדיו שלי)
אלה שרוצים ללמוד. ולאלה שמקצוענים. לרכז את כל הענף הזה " שדרנות " בתוך פורום אחד. ולהגידל אותה. מה אתם אומרים? , זה ילך טוב ? , כדי בכלל ? . אשמח לשמוע תגובות נוספות /הצעות/הערות וכו'.. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם הודעה זו , תעביר לפורום המתאים אם זה לא כאן ,סליחה מראש. אם מישהו מעוניין ליישם את זה , שיצור קשר. אייסייקיו: 218322633 מסנג'ר : Admin@Radio-Effect.Net (כמעט ולא מחובר) איימיל: Admin@Radio-Effect.Net פלא: 0523251403 איליה. |
נשמע רעיון חמוד ,
אני חושב שכדאי לך לשלב את זה ביחד עם פורום מוזיקה .. ככה זה גם ימשוך יותר אנשים.. אבל כדי שהאתר יצליח , כדאי שתדע שצריך להשקיע בזה..כי ההצלחה לא תבוא לבד. שיהיה בהצלחה . |
ציטוט:
אני יודע ניל. אתר מוסיקה ? , לא תמיד קשור לשדרנים.. קשור יותר ל-DJ's שמחפשים מוסיקה להורדה.(חחח...) |
פניתי אלייך באיי סי קיו אתה לא מחובר
צור קשר איתי לפרטים נוספים פלא - 0509222436 icq - 102077794 מסנג'ר - adam_rubin13@hotmail.com בכבוד רב אדם רובין |
אחלה רעיון בהצלחה!
|
ציטוט:
|
נשמע אחלה.
אגב, אני לא מכיר קהילה כזאת ללימוד Dj's, אז זה יכול ללכת טוב.. על כל פנים, אתה תאלץ להשתמש במערכת Phpbb (אם אין ברצונך לרכוש מערכת)... מתן |
ציטוט:
בכל מקרה , אשמח לשמוע תגוובת נוספות בעניין. |
הינה האסימון מגיע סוף סוף ..אני מעל שבועיים מחפש שותף לפורום מסוג זה והינה איליה מגיע :)
תוסיף אותי למסנג'ר - dj_sub@walla.co.il :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ