![]() |
נותן 15 חסויות !
שלום ,
הייני מנהל פרויקט מאוד נחמד.. מגנט-סרבhttp://mag-serv.be הוא חברת איחסון שמאחסנת בחו"ל עם Cpanel שזה פאנל ניהול שיש לכמה חברות גדולות , אפשר להגיד שזה אחד הפאנלים הטובים ביותר בעולם לחברות איחסון! אך בארץ לא משתמשים בזה אוהבים DA . לכן אנו ללקחנו אותו :) אני מחלק איחסון ככה זה הולך . אתר מתחיל מקבל 100מגה & 5גיגה תעבורה השאר ללא הגבלה . אתר קיים מעל 500כניסות ביום יקבל יותר הכל תלוי לפי איזה אתר ולאט לאט אני יגדיל לכם..:D אני מבקש לא לבוא עלי ולבקש סתם אני מחלק לאנשים שמאוד נחמדים לא כאלה שבאים ככה: תגיד זה אתה מחלק איחסון , כה , תביא לי . לא ככה אני מקווה שלא יהיה כאלה! אני רוצה שתתנו לי קצת פרטים: שם,גיל,מידע על אתר ואני מקווה שלא יבואו לאיים . :mad: הדרל ליצירת קשר : msn: yarik_h1@hotmail.com email: yarikh1@gmail.com *העיצוב יעלה בקרוב* תגובות,בקשות,הצעות הכל פה :) בברכה יריק. |
נשמע נחמד בהצלחה .
|
א.זאת חברה רשומה?
ב.דומיין be? ג.אין אתר |
נקווה שזאת לא עוד חברה של ילד בן 12 שהחליט לנצל את דמי הכיס שלו ולשחק אותה מנהל חברת אחסון ..
|
הוא נותן איחסון בחינם! למה שהוא יהיה רשום?
תגידו כל הכבוד על היוזמה! בהצלחה! |
דבר ראשון עוד מעט אני בן 15
קיבלתי רילסר מחבר שלי שהוא קנה שרת יעודי! ואני לא משחק , זאת לא חברה של $ . אני עוזר לאנשים שאין להם כסף לקנות איחסון אני לא אומר ענים אבל אני עוזר להם . |
אחי אני צריך אחסון אתה יכול להשאיר ICQ?
או להכנס אליי ל 261606341 |
צור קשר באיסקיו 510755
|
לא ממש נדמה לי שקניתם את הפאנל :qqb023:
|
זה חברת חסויות
הוא נותן חסויות כי אין לו מה לעשות עם זה יש לכם בעיה? סתדרו איתה, תגידו לפחות כל הכבוד או תודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ