![]() |
מחפש מישהו לבניית 2 פאנלים
אני מחפש מישהו לבניית פאנל לVPSים ושרתי משחק
שפות עברית אנגלית פאנל לשרת ייעודי * התקנת שרת VPS בקלות * התקנת DDOS ופיירול * התקנת דיירקט אדמין לפי רישיון פאנל ללקוח VPS * כיבוי * הדלקה * ריסטרט פאנל שרתי משחק לשרת ייעודי * התקנת רייסלר * התקנת פאוור רייסלר * התקנת שרת משחק * התקנת מודים * ניהול קבצים * כיבוי שרת משחק * הדלקת שרת משחק * ריסטרט שרת משחק פאנל לפאוור רייסלר * התקנת רייסלר * התקנת שרת משחק * התקנת מודים * ניהול קבצים * כיבוי שרת משחק * הדלקת שרת משחק * ריסטרט שרת משחק פאנל רייסלר שרתי משחק * התקנת שרת משחק * התקנת מודים * ניהול קבצים * כיבוי שרת משחק * הדלקת שרת משחק * ריסטרט שרת משחק פאנל ללקוחות שרתי משחק * כיבוי שרת משחק * הדלקת שרת משחק * ריסטרט שרת משחק דרישות: * חובה ידע התחומים לצורך עדכוני הפאנלים מידי כמה זמן * חובה ניסיון *חובה שהפאנלים ייבנו מקצועי תנו הצעה מסודרת ואצור קשר עם המתאימים ביותר לפרוייקט יש לציין שנות ניסיון בבניה ופיתוח פאנלים |
http://www.live-panel.com/themes/def...logo-black.png
בנוגע לפאנל ניהול שרתי משחק יש ברשותי את המערכת LivePanel אשר מתמשקת מרחוק בחיבור לשרת שלך עלות: 75 שקלים לחודש. ובנוגע לפאנל ניהול שרתי VPS אשמח לקבל איפיון מלא למייל שלי :) hostarltd@gmail.com |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לך סקייפ?
אני פשוט מנסה לשלוח לך הודעה פרטית ולא מצליח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ