הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מחפש בן אדם שמוכר לייקים ישראלים בפייסבוק (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=105118)

nefrian 09-09-13 18:53

מחפש בן אדם שמוכר לייקים ישראלים בפייסבוק

בס"ד

שלום רב,

אני מעוניין לשלם לבן אדם שילמד אותי איך להשיג לייקים ישראלים (תקבלו כסף עבור זה כמובן )

אני מחפש אנשים שעוסקים בתחום ומוכרים לאנשים אחרים לייקים ישראלים בלבד !

תשלחו את המייל בפרטי +הניסיון שלכם .

Tyler 09-09-13 19:39

שלח לי הודעה הפרטית עם כמות הלייקים המבוקשת ומחיר!

nefrian 09-09-13 22:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tyler (פרסם 881654)

אני לא חושב שהבנת מה אני רוצה .

aviad22 10-09-13 01:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tyler (פרסם 881654)

הוא רוצה שתלמד אותו את השיטה להשיג לייקים ישראלים.

nefrian 10-09-13 08:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי aviad22 (פרסם 881662)
הוא רוצה שתלמד אותו את השיטה להשיג לייקים ישראלים.

בדיוק !

MAORBARI 10-09-13 08:37

לייקים ישראלים מקבלים על ידי כך שיוצרים מעין אתר שכדי לצפות בוא צריך לתת לו גישה לפרטים..
עכשיו רוב האתרים האלה הם פשוט מבקשים גם גישה לשלוט בגישות שלך.. ואז בעל האתר יכול לעשות לייק דרך כל מי שנתן לו גישה...
דבר שני אפש שאם יש לך אתר מצליח כדי לצפות בתוכן חדש צריך ללחוץ לייק על עמוד מסויים.. וכל פעם אתה שם עמוד אחר עד לכמות שהבטחת ללקוח..

nefrian 10-09-13 09:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MAORBARI (פרסם 881667)
לייקים ישראלים מקבלים על ידי כך שיוצרים מעין אתר שכדי לצפות בוא צריך לתת לו גישה לפרטים..
עכשיו רוב האתרים האלה הם פשוט מבקשים גם גישה לשלוט בגישות שלך.. ואז בעל האתר יכול לעשות לייק דרך כל מי שנתן לו גישה...
דבר שני אפש שאם יש לך אתר מצליח כדי לצפות בתוכן חדש צריך ללחוץ לייק על עמוד מסויים.. וכל פעם אתה שם עמוד אחר עד לכמות שהבטחת ללקוח..

כל העסקים שמוכרים לדוגמא 1000 לייקים ישראלים ב 150 שח, זה מה שהם עושים ?

בניה 10-09-13 10:53

לא ניתן לעשות לייקים דרך הAPI לעמודי פייסבוק. ניתן לעשות רק לאובייקטי Opengraph, לתמונות ולתגובות.

מה שבדרך כלל עושים זה או clickjacking,
שזה Like button שעוקב אחרי העכבר וכשאתה לוחץ אתה בעצם לוחץ עליו, או עמוד שדורש שתלחץ בו על like כדי לראות את "XXX מהאח הגדול ערומה!!!!EQ@!# לא להאמין1@#@!#!"

nefrian 10-09-13 13:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי בניה (פרסם 881669)
לא ניתן לעשות לייקים דרך הAPI לעמודי פייסבוק. ניתן לעשות רק לאובייקטי Opengraph, לתמונות ולתגובות.

מה שבדרך כלל עושים זה או clickjacking,
שזה Like button שעוקב אחרי העכבר וכשאתה לוחץ אתה בעצם לוחץ עליו, או עמוד שדורש שתלחץ בו על like כדי לראות את "XXX מהאח הגדול ערומה!!!!EQ@!# לא להאמין1@#@!#!"

אז בשביל זה צריך אתר שיש לו הרבה טראפיק לא?

בניה 10-09-13 15:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nefrian (פרסם 881671)
אז בשביל זה צריך אתר שיש לו הרבה טראפיק לא?

צריך להשיג טראפיק,
יש מלא אפליקציות/דפי פייסבוק זבל שמשתמשים בהם בשביל זה, וגם אפשר גם לקנות טראפיק ישראלי ולהזרים אותו לדפים האלה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ