מכירה | כתיבת מאמרים , בניית אתרים וקידום אתרים מקצועי
מאמרים
אני כותב מאמרים תקינים , איכותיים ומקוריים ! אני כותב מקסימום 5 מאמרים ביום . מחירים: 300 - 400 מילים = 25 שקל מאמר לדוגמה בתגובה הבאה ! קידום אתרים מקצועי אני מקדם אתרים מקצועי עם שיטות וכלים משלי . מחירים: המחיר תלוי בהרבה פרמטרים ולכן אי אפשר לקבוע מחיר קבוע , זה תלוי באתר . בניית אתרים בניית אתרים בכול רמה ! אנחנו בונים כול סוג של אתר , אתרי נחיתה , אתרי תוכן וכה ... אתרים מקצועיים אח שלי בונה כי יש לו רמה גבוהה בבניית אתרים , הוא קיבל 100 בבגרות של מחשבים בתכנות . מחירים : זה תלוי בדברים שאתם רוצים באתר , ולכן אי אפשר לקבוע מחיר קבוע . פרטים ליצירת קשר אימיל: YakirSites@gmail.com מסנג'ר: YakirSites@gmail.com סקייפ (משתמש): yakir.sites |
הערה: את התקציר לא חייב להוסיף במאמר , אני הוספתי ,כול אחד והשיכולים שלו .
קידום אתרים תקציר - במאמר זה נלמד מזה אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO) , מזה קישורים נכנסים ולמה הם חלק חשוב בקידום אתרים . אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO) ועד כמה הוא חשוב בקידום אתרים . תהליך האופטימיזציה לוקח חלק חשוב בתחום קידום אתרים . למעשה , קידום אתרים תלוי בשני גורמים חשובים , אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO) וקישורים נכנסים . האופטימיזציה זה התאמה של דף מסוים למנוע חיפוש , כול מה שיש בתוך האתר עצמו כגון : תמונות , טקסטים , כותרות , קוד מקור ומבנה האתר בכללי , ניתן לעשות לו התאמה . מתי שעושים אופטימיזציה לדף מסוים , הדף עצמו מתחזק וככה קל לקדם אותו לעומת דף מסוים שאין לו התאמה , כי מנועי חיפוש זה סך הכול רובוטים ששואבים מידע מאתר , לכן מי שעשה את ההתאמה הזאת לרובוטים קל לקרוא את האתר , וכך קל יותר בקידום אתרים . אחרי שהבנתם מזה אופטימיזציה וכיצד זה עוזר בקידום אתרים , נעבור לדוגמאות שהיה קל יותר להבין וליישם : תמונות - אופטימיזציה לתמונות נעשה דרך התגית ALT , תמיד שאתם שמים תמונה בפוסט מסוים תרשמו משהוא בALT שמתאים לתמונה ולסביב לה ותקפידו שלא תעבור את ה- 5 מילים . כותרת - מתי שעושים אופטימיזציה צריך לשלב את מילת המפתח בכותרת , צריך להקפיד על כותרת קצרה כי יש מנועי חיפוש שמקנים קצת תווים בתיבה ומי שעובר את המותר שאר המילים נעלמות . עד כה ראיתם דוגמאות לאופטימיזציה וכמה באמת הוא חשוב ותורם לקידום אתרים . מזה קישורים נכנסים ? למה הוא חשוב עבור מנועי חיפוש ? איזה חלק הוא מהווה בקידום אתרים ? קישורים נכנסים הגורם השני שמהווה חלק חשוב בקידום אתרים . קישורים נכנסים מתחלקים להרבה קטגוריות כגון : איכות הקישור , קישור ספאם וקישור nofollow . מתי שאתר X מקשר לאתר Y זה נקרא קישור נכנס , וזה מאוד חשוב בקידום אתרים כי עבור מנועי חיפוש מתי שאתר X מקשר לאתר Y זה אומר שהאתר X ממליץ על האתר Y ולכן האתר Y מתקדם בתוצאות חיפוש . איכות הקישור - מאוד חשובה בקידום אתרים , עדיף לקבל קישור אחד איכותיי מאשר קישור רגיל או 2 קישורי ספאם . על ידי ניסוים שערכו מקצועניים בתחום קידום אתרים אמרו "שמנועי החיפוש מעדיפים קישורים איכותיים" . טיפ שיעזור לכם בקידום אתרים - מתי שאתם עושים החלפת קישורים תקפידו שהאתר שמקשר אליכם היה באותו תחום שהאתר שלכם עוסק . קישורי NoFollow - הקישורים האלו הכי חלשים שיש עבור המנועי חיפוש , הקישור לא מעביר PR ,מתי שהרובוטים של גוגל רואים קישור nofollow הם ממשיכים קדימה ולא קוראים אותו וכך הקישור nofollow עוזר פחות מקישור רגיל בקידום אתרים . קישורי ספאם - קישורי ספאם לא עוזרים הרבה בקידום אתרים , רוב הקישורים ספאם זה מבלוגים ומפורומים שהקישורים שיוצאים הם NoFollow , ויכול להיות קישור ספאם מדף מסוים עם הרבה מאוד קישורים יוצאים . מנועי החיפוש לא מאמינים בקישורי ספאם , אבל האנשים מאמינים בזה ומכנים קישורי ספאם זה קישורי "זבל" . קישורים נכנסים ואופטימיזציה מהווים חלק בלתי נפרד בקידום אתרים וצריך להקפיד על שניהם . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ