הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מכירה | כתיבת מאמרים , בניית אתרים וקידום אתרים מקצועי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=86727)

GDMart 11-12-10 13:38

מכירה | כתיבת מאמרים , בניית אתרים וקידום אתרים מקצועי

מאמרים

אני כותב מאמרים תקינים , איכותיים ומקוריים !
אני כותב מקסימום 5 מאמרים ביום .

מחירים:
300 - 400 מילים = 25 שקל

מאמר לדוגמה בתגובה הבאה !

קידום אתרים מקצועי

אני מקדם אתרים מקצועי עם שיטות וכלים משלי .

מחירים:
המחיר תלוי בהרבה פרמטרים ולכן אי אפשר לקבוע מחיר קבוע , זה תלוי באתר .

בניית אתרים

בניית אתרים בכול רמה !
אנחנו בונים כול סוג של אתר , אתרי נחיתה , אתרי תוכן וכה ...
אתרים מקצועיים אח שלי בונה כי יש לו רמה גבוהה בבניית אתרים , הוא קיבל 100 בבגרות של מחשבים בתכנות .

מחירים :
זה תלוי בדברים שאתם רוצים באתר , ולכן אי אפשר לקבוע מחיר קבוע .

פרטים ליצירת קשר
אימיל: YakirSites@gmail.com
מסנג'ר: YakirSites@gmail.com
סקייפ (משתמש): yakir.sites

GDMart 11-12-10 13:47

הערה: את התקציר לא חייב להוסיף במאמר , אני הוספתי ,כול אחד והשיכולים שלו .

קידום אתרים

תקציר - במאמר זה נלמד מזה אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO) , מזה קישורים נכנסים ולמה הם חלק
חשוב בקידום אתרים .

אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO) ועד כמה הוא חשוב בקידום אתרים .

תהליך האופטימיזציה לוקח חלק חשוב בתחום קידום אתרים .
למעשה , קידום אתרים תלוי בשני גורמים חשובים , אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO) וקישורים נכנסים .
האופטימיזציה זה התאמה של דף מסוים למנוע חיפוש , כול מה שיש בתוך האתר עצמו כגון : תמונות , טקסטים ,
כותרות , קוד מקור ומבנה האתר בכללי , ניתן לעשות לו התאמה .
מתי שעושים אופטימיזציה לדף מסוים , הדף עצמו מתחזק וככה קל לקדם אותו לעומת דף מסוים שאין לו התאמה ,
כי מנועי חיפוש זה סך הכול רובוטים ששואבים מידע מאתר , לכן מי שעשה את ההתאמה הזאת לרובוטים קל
לקרוא את האתר , וכך קל יותר בקידום אתרים .
אחרי שהבנתם מזה אופטימיזציה וכיצד זה עוזר בקידום אתרים , נעבור לדוגמאות שהיה קל יותר להבין וליישם :

תמונות - אופטימיזציה לתמונות נעשה דרך התגית ALT , תמיד שאתם שמים תמונה בפוסט מסוים תרשמו משהוא
בALT שמתאים לתמונה ולסביב לה ותקפידו שלא תעבור את ה- 5 מילים .

כותרת - מתי שעושים אופטימיזציה צריך לשלב את מילת המפתח בכותרת , צריך להקפיד על כותרת קצרה כי יש
מנועי חיפוש שמקנים קצת תווים בתיבה ומי שעובר את המותר שאר המילים נעלמות .

עד כה ראיתם דוגמאות לאופטימיזציה וכמה באמת הוא חשוב ותורם לקידום אתרים .

מזה קישורים נכנסים ? למה הוא חשוב עבור מנועי חיפוש ? איזה חלק הוא מהווה בקידום אתרים ?

קישורים נכנסים הגורם השני שמהווה חלק חשוב בקידום אתרים .
קישורים נכנסים מתחלקים להרבה קטגוריות כגון : איכות הקישור , קישור ספאם וקישור nofollow .
מתי שאתר X מקשר לאתר Y זה נקרא קישור נכנס , וזה מאוד חשוב בקידום אתרים כי עבור מנועי חיפוש מתי
שאתר X מקשר לאתר Y זה אומר שהאתר X ממליץ על האתר Y ולכן האתר Y מתקדם בתוצאות חיפוש .

איכות הקישור - מאוד חשובה בקידום אתרים , עדיף לקבל קישור אחד איכותיי מאשר קישור רגיל או 2 קישורי ספאם .
על ידי ניסוים שערכו מקצועניים בתחום קידום אתרים אמרו "שמנועי החיפוש מעדיפים קישורים איכותיים" .
טיפ שיעזור לכם בקידום אתרים - מתי שאתם עושים החלפת קישורים תקפידו שהאתר שמקשר אליכם היה באותו
תחום שהאתר שלכם עוסק .

קישורי NoFollow - הקישורים האלו הכי חלשים שיש עבור המנועי חיפוש , הקישור לא מעביר PR ,מתי שהרובוטים
של גוגל רואים קישור nofollow הם ממשיכים קדימה ולא קוראים אותו וכך הקישור nofollow עוזר פחות מקישור רגיל
בקידום אתרים .

קישורי ספאם - קישורי ספאם לא עוזרים הרבה בקידום אתרים , רוב הקישורים ספאם זה מבלוגים ומפורומים שהקישורים
שיוצאים הם NoFollow , ויכול להיות קישור ספאם מדף מסוים עם הרבה מאוד קישורים יוצאים .
מנועי החיפוש לא מאמינים בקישורי ספאם , אבל האנשים מאמינים בזה ומכנים קישורי ספאם זה קישורי "זבל" .

קישורים נכנסים ואופטימיזציה מהווים חלק בלתי נפרד בקידום אתרים וצריך להקפיד על שניהם .

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:20.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ