![]() |
מוכר אתר מצליח ורווחי
אהלן ושבוע טוב
מוכר אתר מצליח ורווחי פרטים ינתנו בטלפון בלבד לכל מי שמעוניין לקבל את כל המידע שישלח לי הודעה פרטית עם מספר פלא' |
מדובר בקהילת פורומים ngc.co.il
|
מה סיבת המכירה? סטטיסטיקות?
|
בעיות כספיות בלבד
400-700 יחודי ליום 40-70 דולר בחודש מאדסנס וקיבלתי כבר 2 תשלומים מהם פעילות גבוהה מאוד בפורום צוות גדול ומסור |
אהלן לך,
אשמח מאוד לרכוש ממך את קהילת הפורומים "NGC", אשמח לקבל בפרטי את הפרטים הבאים : ציטוט:
|
אני מוכר את כל הפורום כולל הכל: מערכת vb מלאה עם רשיון
מערכת צאט סגנון פייסבוק עם רשיון עיצוב וקידוד שעלו מעל 2000 שח כולל psd רווחים מאדסנס 40-70 דולר בחודש קיבלתי פעמיים תשלום 400-700 כניסות יחודיות הכל במחיר מיידי של 2500 שח לחוץ לכסף וזו הסיבה ההצעה תקפה עד למחר פלא שלי 0526146393 |
שלח פרטים
ותמונות של האדסנס - קשה לאמין שמ 400 כניסות ביום יהיה רווח של 70 דולר בחודש.. |
ציטוט:
ציטוט:
אני מוכר את כל הפורום כולל הכל: מערכת vb מלאה עם רשיון מערכת צאט סגנון פייסבוק עם רשיון עיצוב וקידוד שעלו מעל 2000 שח כולל psd רווחים מאדסנס 40-70 דולר בחודש קיבלתי פעמיים תשלום 400-700 כניסות יחודיות הכל במחיר מיידי של 2500 שח לחוץ לכסף וזו הסיבה ההצעה תקפה עד למחר פלא שלי 0526146393 |
האשכול עבר ניקוי ספאם.
|
תודה יונתן
|
עדיין אקטואלי
|
מהן ההוצאות בחודש?
אתה יושב על שרת ייעודי? |
100 שח בחודש לחברת spd
אני מאוחסן על שרת רגיל |
עדיין אקטואלי
|
שלח לי מחיר+פרטים על האתר פרטי כגון כניסות הכנסות וכוליי,תודה.
|
ציטוט:
|
אתה יותר מוציא בחודש מאשר אתה מכניס ..
תן לי מחיר הגיוני בפרטי ואולי נוכל להגיע למשא ומתן .. |
אני לא מוציא
הוצאתי האמת שפתחתי לראשונה את הפורום זה נכון כרגע אין לי הוצאות על הפורום המחיר שאני דורש הוא ללא קשר לרווחים ד"א המחיר הדרוש הוא אך ורק בגלל ההשקעה הגדולה שזה העיצוב הקידוד והמערכת ועוד כמה תוספים שעולה אלפיי שקלים |
עדיין אקטואלי
יש אפשרות להכנס כשותף |
ציטוט:
|
קיבלת
|
האם יש אפשרות לקנות את הדומיין בלבד?
|
ציטוט:
|
אנה הוסף אותי לסקייפ alexeil1991
|